Şimdi Ara

kablosuz ağ bağlantı sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar..benim fujıtsu siemens marka laptopım da windows XP kullanıyorum.önce masaüstündeki sağ alttaki kablosuz bağlantı simgesi silindi ve kablosuz bağlantım kayboldu.baktığımda ağ bağlantılarında da kablosuz ağ bağlantısı hiç görünmüyordu.internee sadece kablolu ile bağlanabiliyordum.virus olabileceği şüphesiyle aradım ama bulamadım.en son çare format attım,driverler ı yükledim yine olmadı.kabllosuz bağlantım çalışmıyor.ne yapabilirim?yardımlarınızı bekliyorum....

• arkadaşlar YOKMU yardım edebilecek birisi!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkcmz

arkadaşlar YOKMU yardım edebilecek birisi!!!!!
    Merhaba,
    Notebooktaki WiFi açma-kapama anahtarı kapalı konumda olabilirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyalcin

Merhaba,
    Notebooktaki WiFi açma-kapama anahtarı kapalı konumda olabilirmi acaba?

Alıntıları Göster
    hayır hayır kapalı değil,açık konumda.
  • quote:

hayır hayır kapalı değil,açık konumda.

Alıntıları Göster
    Kablosuz ağ kartı Aygıt Yöneticisi içindeki tanınmış donanımlar arasında görünüyor mu? Orada çalışır konumda mı? Kart devredışı bırakılmış olabilir mi?
  • quote:

Kablosuz ağ kartı Aygıt Yöneticisi içindeki tanınmış donanımlar arasında görünüyor mu? Orada çalışır konumda mı? Kart devredışı bırakılmış olabilir mi?

Alıntıları Göster
    hayır orda hiç görüntülenmiyor.bazen bilgisayarı aç-kapa yapınca görüntülenebiliyor,ama şu anda hiç yok.
  • quote:

hayır orda hiç görüntülenmiyor.bazen bilgisayarı aç-kapa yapınca görüntülenebiliyor,ama şu anda hiç yok.

Alıntıları Göster
    Aygıt yöneticisinde kablosuz ağ kartını göremiyorsanız bunun bir kaç nedeni olabilir.
    1. Kablosuz ağ kartı gevşemiş olabilir. Notebookta ilgili kart ulaşılabilecek bir yerde ise söküp tekrar takın.
    2. Kart için kullanılan sürücüler sistemle uyumlu olmayabilir ve sistem kartı devredışı bırakmış olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aygıt yöneticisinde kablosuz ağ kartını göremiyorsanız bunun bir kaç nedeni olabilir.
    1. Kablosuz ağ kartı gevşemiş olabilir. Notebookta ilgili kart ulaşılabilecek bir yerde ise söküp tekrar takın.
    2. Kart için kullanılan sürücüler sistemle uyumlu olmayabilir ve sistem kartı devredışı bırakmış olabilir.

Alıntıları Göster
    2. şıkkın olabileceğini sanmıyorum,çünkü bu orjinal hali,aldığımda da xp yüklü idi ve bu driverler vardı.ama 1. şık mantıklı onu bir denicem.
    teşekkür ediyorum,sağolun...

• quote:

2. şıkkın olabileceğini sanmıyorum,çünkü bu orjinal hali,aldığımda da xp yüklü idi ve bu driverler vardı.ama 1. şık mantıklı onu bir denicem.
    teşekkür ediyorum,sağolun...

Alıntıları Göster
    Anladım. Orijinal sürücüleri ise sorun olmayabilir ama üzerinde ilave PS2 veya 3 yüklediysen sorun olma ihtimalini göz ardı etmemek gerek. Benim Toshiba notebookta SP2 sonrası ses kartı sürücüleri sistemle uyuşmamıştı.

Daha kolay olması açısından notebookta kablosuz ağ kartını bir kontrol edin. Kart notebook altında veya klavye altında bir yerlerde olabilir.

• quote:

Anladım. Orijinal sürücüleri ise sorun olmayabilir ama üzerinde ilave PS2 veya 3 yüklediysen sorun olma ihtimalini göz ardı etmemek gerek. Benim Toshiba notebookta SP2 sonrası ses kartı sürücüleri sistemle uyuşmamıştı.

Daha kolay olması açısından notebookta kablosuz ağ kartını bir kontrol edin. Kart notebook altında veya klavye altında bir yerlerde olabilir.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞIM,söylediğin gibi kablosuz ağ kartını kontrol ettim fakat bir problemi yok.bilgisayara da server pack 2 veya 3 ü yüklememişim,dolayısıyla sorunu çözemedim.başka ne YAPABİLiRİM?

• quote:

ARKADAŞIM,söylediğin gibi kablosuz ağ kartını kontrol ettim fakat bir problemi yok.bilgisayara da server pack 2 veya 3 ü yüklememişim,dolayısıyla sorunu çözemedim.başka ne YAPABİLiRİM?

Alıntıları Göster
    Anladığıma göre Kablosu Ağ Kartı şu an notebookta takılı olmasına rağmen sistem tarafından görülmüyor. Sistem kartın varlığından heberdar değil.
    Girebilirsen BIOS'a girip bir kontrol edin. Belki orada kart iptal durumda olabilir.
    Birde şunu öneririm: belki kablosuz ağ kartı arızalı olabilir. İmkanınız varsa kartı bir arkadaşınızın notebookunda deneyin. Veya başka bir kartı kendi notebookunuzda deneyin.

• quote:

Anladığıma göre Kablosu Ağ Kartı şu an notebookta takılı olmasına rağmen sistem tarafından görülmüyor. Sistem kartın varlığından heberdar değil.
    Girebilirsen BIOS'a girip bir kontrol edin. Belki orada kart iptal durumda olabilir.
    Birde şunu öneririm: belki kablosuz ağ kartı arızalı olabilir. İmkanınız varsa kartı bir arkadaşınızın notebookunda deneyin. Veya başka bir kartı kendi notebookunuzda deneyin.

Alıntıları Göster
    BIOS ta peki hangi konuma bakıyoruz,'Lan Remote boot' konumunda 'disabled' yazıyor.onu 'enabled' yaptım ama bişey değişmedi?

• quote:

BIOS ta peki hangi konuma bakıyoruz,'Lan Remote boot' konumunda 'disabled' yazıyor.onu 'enabled' yaptım ama bişey değişmedi?

Alıntıları Göster
    http://www.hwinfo.com/download32.html adresinden programı indir. Programı çalıştır sistemde wireless kartı yüklümü değilmi bakarsın. Eğer yüklüyse ve düzgün çalışıyorsa (ki çalışmıyormuş ? işareti görürsün zaten) hangi driver indireceğini ise kartının modelini nete yazarak bulabilirsin.

• quote:

Alıntıları Göster
    "Lan Remote boot" kısmı notebook kapalı iken networkden açmak için kullanlılan bir ayardır. Sizin konunuzla bir ilgisi yok.
    BIOS'da wirless ile ilgli bir ayar yoksa orada sorunu çözmek için yapacak bir şey yok.
    Bence kablosuz ağ kartının sağlamlığından emin olmak için denemeler yapmak gerek. Bir önceki mesajımda bahsettiğim yöntemle kartı denemek lazım.

• quote:

"Lan Remote boot" kısmı notebook kapalı iken networkden açmak için kullanlılan bir ayardır. Sizin konunuzla bir ilgisi yok.
    BIOS'da wirless ile ilgli bir ayar yoksa orada sorunu çözmek için yapacak bir şey yok.
    Bence kablosuz ağ kartının sağlamlığından emin olmak için denemeler yapmak gerek. Bir önceki mesajımda bahsettiğim yöntemle kartı denemek lazım.

Alıntıları Göster
    ramazanyalçın takma adlı arkadaşla aynı düşüncedeyim bunun için size yukarıdaki programı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: extrovert

ramazanyalçın takma adlı arkadaşla aynı düşüncedeyim bunun için size yukarıdaki programı öneririm

Alıntıları Göster
    evet dediğiniz programı indirdim.sistemde wireless kartı yüklü değil görünüyor.gerkli programı indirdim yükleyince yine bişey değişmedi.daha doğrusu yüklerken çabucak yükleme kapanıyor.'ağ sürücü işlemleri yapılıyor lütfen bekleyiniz' diyor ve 6-7 sn sonra kapanıyor.dediğiniz gibi sanırım sorun ağ kartında,onunla biraz uğraşmam gerekecek,teşekkür edrim..

• quote:

evet dediğiniz programı indirdim.sistemde wireless kartı yüklü değil görünüyor.gerkli programı indirdim yükleyince yine bişey değişmedi.daha doğrusu yüklerken çabucak yükleme kapanıyor.'ağ sürücü işlemleri yapılıyor lütfen bekleyiniz' diyor ve 6-7 sn sonra kapanıyor.dediğiniz gibi sanırım sorun ağ kartında,onunla biraz uğraşmam gerekecek,teşekkür edrim..

Alıntıları Göster
    ağ kartınızın modeli neydi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrovert

ağ kartınızın modeli neydi??

Alıntıları Göster
    intel PRO/WİRELESS 3945ABG .
  • quote:

intel PRO/WİRELESS 3945ABG .

Alıntıları Göster
    http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2259&OSFullName=Windows+XP+Home+Edition*&lang=eng&strOSs=45&submit=Go!#DRV bu adresi denedinmi birde burdan indir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.