arkadaşlar başlık ilk anda ürkütücü olabilir özür.
gelelim derdime:
arkadaşlar biarkadaşımla beraber modemi ortak kullanıyoruz. ikimizin pc de dizüstü. ben kendi pc imden diğer pc ni klasörlerine ulaşıp dosya atmak yada görmek istiyorum. yada o benimkine. bu olayı nasıl yapacağımızı bilen arkadaşım varsa bizi bilgilendirirse sevinirim. acil olursa daha çok sevinirim :)
kolay gele
quote:
Orjinalden alıntı: cezali_dj
arkadaşlar başlık ilk anda ürkütücü olabilir özür.
gelelim derdime:
arkadaşlar biarkadaşımla beraber modemi ortak kullanıyoruz. ikimizin pc de dizüstü. ben kendi pc imden diğer pc ni klasörlerine ulaşıp dosya atmak yada görmek istiyorum. yada o benimkine. bu olayı nasıl yapacağımızı bilen arkadaşım varsa bizi bilgilendirirse sevinirim. acil olursa daha çok sevinirim :)
kolay gele
Acil cevap için yanlıs saatı secmıssın madem aynı modemden baglanıyorsunuz,istedigin seyi yapmak cok kolay.sag tus/paylesım guvenlık/bu klasoru agda paylasıma ac ve ag kullanıcıları dosyaları degıstırebılsın seceneklerını etkınlestır.hepsı bu
galiba böyle bi uygulama yok:(
ılk kez paylasıma dosya acıyorsan ordakı yonergelerı ızle.sag tus ozellıkler/paylasım ve guvenlıkte bulabılırsın.yalnızca dosya paylasımını etkınlestır dıye bı secenek daha gelıcektı.bıraz kurcala yaparsın
ok aynen dediğiniz gibi yaptım. sonuç için arkadaşıma sölemem gerekecek çok teşekkürler...
iki notebbok usb den birbirine bağlanır mı? ya da direk ethernet kablosu ile hızları farklımı olur? yani hangisi hızlıdır? Sadece dosya alışverişi yapılacak
iki notebook ta kablosuz olarak nete bağlanıyo aynı evde kablosuz ağ da problem olur mu? nete girişlerde falan?
ya da kablosuz modemle bağlanırken veri transferi için nasıl ağ oluşturabilirim. aynı modemle makineler birbirini görebilir mi?