Şimdi Ara

Kablosuz Ağ Şifrelemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu buraya açmadan önce arama yaptım fakat ilgisiz konuların içinde kayboldum. Zaten hakim olmadığım bir konu.

Kablonet (uydunet) kullanıyorum. Modem Netmaster cxc-150. Accesspoint Belkin F5D7130. Bağlantıda sorun yok, hatta çok iyi. Şifreleme konusunda tarayıcıyahttp://192.168.100.1/ yazıyorum ve modemin sayfası çıkıyor ama orda yapılacak bişey yok gibi. Şifreleme işlemi accesspoint ilemi modem ilemi alakalı? Yoksa ağ bağlantılarımdan mı yapılıyor?

Bilgisi olan arkadaşım işin alfabesini paylaşırsa sevinirim çünkü hiç anlamıyorum bu işte. Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar bu cihazın Belkin F5D7130 İP nosunu bulamıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • şifreleme accespoint ile alakalıdır sonuçta modemdewireless özelliği yok ve ayarıda olmaz tabii

192.168.1.1 i dene bide bakalım belki accespointe ulaşırsın

yada accespointi direkt bilg bağla ethernetten ordan ulaşılıyodur bilemiyorum
  • Teşekkürler.

Tam sonuca ulaşmak üzere iken ne yaptıysam ethernet portunu bozdum. Ethernetten direk modemi yada AP yi taktığımda bağlanamıyorum. Aygıt yönetisinde sorun görünmüyor ancak saatin yanında ve ağ bağlantılarımda sarı ünlem var. Sınırlı bağlantı diyor. Nasıl açacağım tekrar ethernet portunu??

Kablosuz Ağ Şifrelemek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ağ kurulumu
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.