Bildirim
Wireless ağını şifreleme veya gizleme.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kullanım klavuzunun 54 ncü sayfasında WEP seçeneği var buradan şifre ayarlayabilirsiniz.
SSID seçeneğinden gizle vardır bunu seçerseniz ismini bilmeyen giremez bu da kullanılabilir.
Kullanım klavuzu yok ise elinizde ingilizce olarak buradan indirebilirsiniz. Kullanım Klavuzu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeYYaH-1 -- 28 Ocak 2010; 14:29:12 >
-
Dostum teşekkürler ilgin için. -
sadece bana ait olan bir cihazın görmesini sağlamak için ne yapmılıyız? başkaları görmesin istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz
sadece bana ait olan bir cihazın görmesini sağlamak için ne yapmılıyız? başkaları görmesin istiyorum.
Aynı marka ve model bir cihaz için bahsediyorsan eğer bu ekranda channel and SSID seçeneğini göreceksin oradan Hide SSID (SSID gizle ) seçeneği olacaktır onu seçerseniz eğer sadece ağın adını bilen kişi modeme bağlanabilir. Ağ adını bilmeden bağlantı kuramazsınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X