Şimdi Ara

Wireless ağını şifreleme veya gizleme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sagem 1500wg model olan modemimin wireless ağına şifre koyamadım bir türlü. Arayüzüne girip çok denedim ama olmadı. Peki başkalarının kullanmasını engellemek için önerebileceğiniz birşey var mı? (wlan ağını gizlemek ve ağ adını yazarak bağlanmak gibi bir durum var sanırım) Yardımcı olur musunuz?

• Kullanım klavuzunun 54 ncü sayfasında WEP seçeneği var buradan şifre ayarlayabilirsiniz.

SSID seçeneğinden gizle vardır bunu seçerseniz ismini bilmeyen giremez bu da kullanılabilir.

Kullanım klavuzu yok ise elinizde ingilizce olarak buradan indirebilirsiniz. Kullanım Klavuzu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeYYaH-1 -- 28 Ocak 2010; 14:29:12 >

• Dostum teşekkürler ilgin için.
  • sadece bana ait olan bir cihazın görmesini sağlamak için ne yapmılıyız? başkaları görmesin istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

sadece bana ait olan bir cihazın görmesini sağlamak için ne yapmılıyız? başkaları görmesin istiyorum.

Aynı marka ve model bir cihaz için bahsediyorsan eğer bu ekranda channel and SSID seçeneğini göreceksin oradan Hide SSID (SSID gizle ) seçeneği olacaktır onu seçerseniz eğer sadece ağın adını bilen kişi modeme bağlanabilir. Ağ adını bilmeden bağlantı kuramazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.