Şimdi Ara

kablosuz ağ sorunu şaka gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bilgisayarı recovery ile tekrar yükledim bi yurtta kalıyorum ve formattan önce normal olarak girebildiğim yurdun kablosuz ağına formattan sonra giremiyorum bilgisayar ağı hiç görmüyor ama çevredeki insanların ağını görüyo sorun ağdamı dedim ama arkadaşlar kendi bilgisayarlarıylla rahatca girebiliolar acaba sorun ne olabilir

• ethernet kartın sürücüleri yüklümü...ayrıca ip ayalarında sorun olabilir....
  • kablosuz agla ethernet kartinin ilgisi yok diye biliyorum. ama aygit yöneticisine girersen orda ag bagdastiricilari'nda ethernet kartinin yaninda bir tane daha driver goreceksin. laptop'larda ana kartin uzerindeki bir chip sayesinde wireless network'e baglanabilirsin. orada gordugun wireless adaptorun driver'inda sorun olma olasiligi yuksek. notebook markasinin web sayfasindan ilgili driver'i indirip yuklemeyi denemelisin.
  • wireless zero config (kablosuz sıfır yapılandırma) kapalı olabilir. onu aç tekrar dene. başlat-çalıştır-services.msc
  • saolun arkadaşlarda hiç çözüm olmadı. anlamadığım şey çevredeki ağları görüyo ama sadece yurdun ağını görmüüyor arkadaşlarınki görüyo ama yurdun ağında bi problem yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.