Şimdi Ara

kablosuz ağa bağlantı şifresi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zoom x6 nodeme hp laptop kablosuz bağlanıyor.bir bilgisayar kablolu bağlanıyor ancak benim masaüstü pc ( robotics wireless turbo kart var) ağı görüp tıklayınca ve şifremi yazınca giremiyorum.Çıkan hata attadır.Ne yapmam lazım.Lütfen yardım.
     kablosuz ağa bağlantı şifresi sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancobek -- 13 Temmuz 2007; 4:32:44 >

• Yazdığınız şifrenin karekter uzunluğunun yanlış olduğunu belirtiyor..!
  • fakat zoom x6 web konsola girip istediğim şifreyi yazıyorum.hatta wpe 128 bitlikde denedim.kendim veriyorum şifreyi hatta biraz daha güvenlikli yapıyorum 00-00-00...vs gibi yine aynı hatayı veriyor ve beni ağa bağlamıyor.Şifrem doğru ancak bu hata neden çıkar?Yani çok küçük bir sorun ama bana baya sıkıntı veriyor.

Az önce denedim şifresiz olunca bağlandı,ama tabiki çevremde çok yerleşim var ve zaten netim 3gb kotalı.

yardım,yardım,yardım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancobek -- 13 Temmuz 2007; 14:57:06 >
  • yaw zoom x6 nın sürümünü güncelledim bir sürü ek özellik eklendi modeme ama ne yaptıysam benim masaüstü pc yi kablosuz ağa bağlayamadım hep aynı hatayı veriyor.üsttteki resmi..karakter uzunluğum doğru değiştirdim en az 8 olması gereken karakter uzunluğumu 9 yaptım garanti olsun diye ama gene de bağlanmöıyo..
  • 2 gün boyunca kurcaladım yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancobek -- 17 Temmuz 2007; 21:17:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.