Şimdi Ara

Kablosuz ağdaki acayiplilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diz ustu bılgısayarım ıle komsunun ağına ılk seferlerde bağlanabılıyordum.(arada bır bağlanamama sorunu olsada en fazla 3-5 saat suruyordu.)Ama bellı bır sure sonra bağlanmamaya basladı.normal de bağlantı kuruldu dıyor,sağ alt kosede bağlanma sımgesıde cıktı fakat bır turlu ınternet erısımı yapamıyordu.Dns de hata var deyıp duruyordu.Bılgısayar yenı oldugundan acaba bılgısayarda mı bı sorun var dedım ve makınayı okula goturdum. okuldakı kablosuz ağdan dırek bağlandı.Sonra evımdekı modemden ınternete bağlandım sonra tekrar kabloyu dızustu bılgısayarımdan cıkardım ve bı baktımkı bılgısayar hala ınternette komsunun kablosuz ınternet hattından ınternete bağlanmıs.Ve artık bundan sonra hep ınternet bağlantısını boyle kuruyor.Yanı dızustu bılgısayarımı actığımda dırek komsunun kablosuz ağından ınternete bağlanmıyor.bende herseferınde ilk once kendı adsl hattım uzerınden bağlanıp ,sonra bağlantıyı kesıp en sonundada komsunun kablosuz ağından bağlanmak ıstemıyorum.İşletım sıstemım vısta.Ben bu sorunu cozemedım.cozebılecek arkadaslardan yardım beklıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.