Şimdi Ara

Kablosuz Ağı Engelleme (yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben arkadaşımla öğrenci evinde kalıyorum internetimiz yoktu ama kablosuz ağ listesinde 30 tane falan kablosuz ağ çekiyordu hepsi şifreli ben bir gün bi tanesine öylesine tıklayıp 12345678 yazdım ve bağlandı çok büyük bir tesadüf olarak oldu bu. Arkadaşım da bunu gördü ben ona kullanmayalm hem suç hem haram dedim o da birşey olmaz dedi uzun bir zamandır kullanıyor fakat burda ben kendimi suçlu hissediyorum çünkü ben buldum o şifreyi bana da günah oluyor. Gidip sahibiyle de konuşamıyorum çünkü adam şikayet ederse benim de başım yanar. Benm arkadaşm biraz mal, bilgisayardan hiç annlamıyor sadeca facebook falan. Ben o yokken bilgisayarndan dns ip ayarlarını falan bozdum 2 gün kullanamadı sonra okulda bir arkadaşı düzeltmiş halen kullanıyo ben ne yapabilirm onun bilgisayarına girip o ağı hiç bir şekilde görememesi için o ağı engellemem için ne yapmam lazım lütfen yardım edin içim hiç rahat değil. Teşekkürler.

• sen uyardıgın halde baglanıyorsa vebal onun takma kafana.
  • ama şifreyi bulan benim bulmasam o kullanmaya devam edecek yokmudur bunun bir yolu koskoca donanimhaber forumda bi kişi bile bilmiyor mu cevabını :(
  • bu banada lazım ben şifre bulmadımda bi ağ listemde gözükünce net düşüyor o gözükmeyince sorunsuz bağlanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyGzy -- 1 Aralık 2012; 4:17:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black2121

ama şifreyi bulan benim bulmasam o kullanmaya devam edecek yokmudur bunun bir yolu koskoca donanimhaber forumda bi kişi bile bilmiyor mu cevabını :(

denenecek iki sey var
    1- o aga baglanıp modemin markasını ogrenip setupa default sifre ile baglanmaya calısmak.
    bu yontemin işe yarama sansı %50 nın uzerindedir. zaten sifresini 12345678 seklınde sectıyse muhtemelen modemın pass degistirmemistir.
    ise yararda modemin setupuna baglanırsan arkadasının mac adresini modemden banla.

2- kurbanın AKK 3-5 gunde hoyratca kullanarak doldur hızı dusunce uyanır wirelless sifresini degistirir sende muradına erersin.

baskada yapacak birsey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 1 Aralık 2012; 4:36:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.