Şimdi Ara

Kablosuz ağı komşuyla paylaşmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimdeki ağı bitişik komşuyla paylaşmak istiyorum, ancak komşuya kablo çekmek istemiyorum.

Modemim : Huawei HG655d, kablosuz yayın yapıyor. Bizim evde her yerden güzel çekiyor ama komşuda çok zayıf çekiyor.

* Komşudaki Airties 6271 kablosuz modemi access point olarak kullanabilir miyiz ?

* Bende Airties 4420 Access point var ve kabloyla modeme bağlarsam sinyali alıp yayabiliyor. Bu AP yi, yayını kablosuz olarak alıp tekrar yayacak şekilde kullanmak mümkün mü ?

* Bunlar mümkün değilse nasıl bir cihaz almalıyım ?

Teşekkürler, selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Salihx

Merhaba,

Evimdeki ağı bitişik komşuyla paylaşmak istiyorum, ancak komşuya kablo çekmek istemiyorum.

Modemim : Huawei HG655d, kablosuz yayın yapıyor. Bizim evde her yerden güzel çekiyor ama komşuda çok zayıf çekiyor.

* Komşudaki Airties 6271 kablosuz modemi access point olarak kullanabilir miyiz ?

* Bende Airties 4420 Access point var ve kabloyla modeme bağlarsam sinyali alıp yayabiliyor. Bu AP yi, yayını kablosuz olarak alıp tekrar yayacak şekilde kullanmak mümkün mü ?

* Bunlar mümkün değilse nasıl bir cihaz almalıyım ?

Teşekkürler, selamlar...

airties 4420 ile kablosuz alıp kablosuz tekrar dağıtabilirsin.
  • bir çok modem tekrarlayıcı olarak kullanabiliyor modem arayüzüne girip halledebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit
    airties 4420 ile kablosuz alıp kablosuz tekrar dağıtabilirsin.

Malesef beceremedim.

4420 yi kabloyla bilgisayarıma bağladım, arayüzüne girdim, menüde MESH bölümüne girdim, kablosuz modemimin yayınını bulup onaylattım. Daha sonra kabloyu çıkarıp 4420 ye kablosuz bağlandım. Bilgisayar 4420 ye kablosuz olarak bağlanıyor, ancak onun aracılığıyla internete çıkamıyor. Bağlantıyı onar vs yapınca da 4420 yerine gidip kablosuz modemdeki yayına bağlanıyor.

Bir yerlerde bu konuyla ilgili kılavuz, ipucu vs var mı, google aramalarımda sonuç elde edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihx -- 12 Haziran 2012; 9:45:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.