merhaba arkadaşlar benim 3 kat altımda oturan arkadaşla internet paylaşımı yapmayı düşünüyoruz. Ben ondan kablo çekmeden ( onun evinden) bağlantıyı alıp eve kablolu ve kablosuz paylaştırmam gerekiyor. Düşündüğümüz yol apartman boşluğundan onun katına kadar ( ortalama 30 mt) wifi adaptörünü ethernete çevirmek ve benim evde modeme bağlamak benim evdeki modemdem kablo ve wifi ile paylaştırmak. Düşündüğüm cihazlar :
bu şekilde olurmu yada başka bir yol önerirmisiniz.
Dediğiniz yol biraz masraflı gözüküyor ve daha önce rastlamadım wifi den ethernethe çevîrilen bir internete. Bende alt komşudan kullandığımda ethernet kablosu almıştım gayet ucuz birşey ve ethernet çoklayıcı ile rahatca çoklayabiliyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bunlar yasal paylaşımlar değildir.
arcey2743A
kullanıcısına yanıt
arkadaşın hangi sitelere girdiğini görebilir dikkatli ol derim ve yasal değil
quote:
Orijinalden alıntı: arcey2743
merhaba arkadaşlar benim 3 kat altımda oturan arkadaşla internet paylaşımı yapmayı düşünüyoruz. Ben ondan kablo çekmeden ( onun evinden) bağlantıyı alıp eve kablolu ve kablosuz paylaştırmam gerekiyor. Düşündüğümüz yol apartman boşluğundan onun katına kadar ( ortalama 30 mt) wifi adaptörünü ethernete çevirmek ve benim evde modeme bağlamak benim evdeki modemdem kablo ve wifi ile paylaştırmak. Düşündüğüm cihazlar :
bu şekilde olurmu yada başka bir yol önerirmisiniz.
benim asus routerin kabloluyu alıp 4 kabloya bölme ve wireless olarak dağıtma özelliği var. ama ap modunda kablolu halde alabileceğinizden emin değilim
cevap için teşekkürler benim bunu kullanma amacım kablosuzu telefon-tablet için kabloyuda tv için kullanmak. b