Şimdi Ara

Kablosuz alan genişletme sorunu. Nasıl bir cihaz gereklidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Tuhaf bir internet bağlantısı yapmak istiyorum fakat bir türlü sağlıklı bağlantı gerçekleştiremedim. Daha açıklayıcı olması açısından sanat değeri yüksek bir paint resmi yaptım :): öncelikle benim kablosuz internet bağlantısı hedefim A noktasından Y noktası. Benim sorunum X noktasındaki cihaz nasıl bir cihaz olmalı? bu x cihazı hem kablosuz sinyali genişletecek hemde alt kattaki router a ethernet ile sinyal gönderecek.

Dün tenda a3(altta linki var) cihazını aldım kablosuz olarak bağlantı var ama ethernetten router a bağlantı gitmedi. Bu cihazın öyle bir özellği yok mu? access point ve router özelliği bir arada olan cihaz mı almak gerekir?
    http://www.hepsiburada.com/liste/tenda-a3-1port-wifi-n-150mbps-access-point-menzil-arttirici-repeater/productDetails.aspx?productId=bd101477&categoryId=410

• Cihazda universal repeater var lablosuz alip kablosuz ve kablolu yayin yapacaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen onu yapmak istiyorum yani ethernet ile bu cihazdan internet alabilirim öyle mi diyorsunuz?
  • şuanki seçenek "ağ köprüsü" onu "Kablosuz geçiş noktası(AP)" mı yapayım? Kablosuz alan genişletme sorunu. Nasıl bir cihaz gereklidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokeer -- 13 Mart 2014; 23:36:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokeer

şuanki seçenek "ağ köprüsü" onu "Kablosuz geçiş noktası(AP)" mı yapayım? Kablosuz alan genişletme sorunu. Nasıl bir cihaz gereklidir?

Baska neler var menude

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önemli görünenler bunlar, diğerlerinde pek birşey göremedim
     Kablosuz alan genişletme sorunu. Nasıl bir cihaz gereklidir? Kablosuz alan genişletme sorunu. Nasıl bir cihaz gereklidir?

• wds yapacaksınız ama wpa şifrelemede buna izin veriyormu denemeniz lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TL-WA701ND , TL-WA801ND , TL-WA901ND Access point cihazlarından tavsiye edilmektedir.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.