Şimdi Ara

Kablosuz bağlantı hızım düşük ne yapabilirim?SORUN ÇÖZÜLDÜ (Çözüm İÇERİDE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler normal kablolu bağlantıyla 50 mbps almama rağmen kablosuzda en fazla 20 mbps alabiliyorum.Bununla ilgili ne yapabilirim bilen var mı?(wifiye yakınım o bakımdan sıkıntı yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 2 Mayıs 2017; 0:29:38 >

• bende de var aynı sıkıntı sebebini bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vertigo G

bende de var aynı sıkıntı sebebini bilmiyorum

sorunu çözdüm

aç bir web sayfasıhttp://192.168.0.1 yaz karşına netmaster çıkacak.Giriş için hem kullanıcı adına admin hem şifreye admin yaz.

Sonra gelişmiş ayarlara git yukarıdan kablosuz sekmesine bas.Karşına büssürü ayarlar çıkacak.O ayarları aynı aşağıda ki gibi yap.Sonra uygula de ve modemin fişini çek çıkar .Sonra tekrar kontrol et hız testi yaparak düzelmiş mi diye?
    Kablosuz bağlantı hızım düşük ne yapabilirim?SORUN ÇÖZÜLDÜ (Çözüm İÇERİDE)

Eğer düzelmese tekrar o kablosuz sekmesine girip ayarlarını varsayılan ayarlara döndürebilirsin istersen.

• Bende bi denedim sölediklerinide belki bendeki soruna çare olur diye

Ben 2-3 haftadır farketmeksizin online oyunlarda kopmalar yaşıyorum pingim düşük olmasına rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahana35

Bende bi denedim sölediklerinide belki bendeki soruna çare olur diye

Ben 2-3 haftadır farketmeksizin online oyunlarda kopmalar yaşıyorum pingim düşük olmasına rağmen

yok hocam bu wifi sorunuyla alakalı ondan zaten kablosuz sekmesine girip yapıyoruz.ping sorununu çözmez yani siz başka yerlerde arayışa girin.Teknik destek falan da arabiliyirsiniz belki onlar ayar çeker
  • Hocam aynı sorun bende de var, fakat benim arayüzdeki ayarlar bu şekilde değil. Nedeni nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenilmez Armada 1905

Hocam aynı sorun bende de var, fakat benim arayüzdeki ayarlar bu şekilde değil. Nedeni nedir acaba?

bu netmaster modemleri için olan arayüz.Sizin ki farklı bir modem falan olabilir.

Eğer sizde kablonet üyesi ve modeminiz de netmaster modellerinden biriyse de doğru yere girdiğinizden emin misiniz?Kablosuz sekmesi altında bu ayarların gözükmesi lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Hocam aynı sorun bende de var, fakat benim arayüzdeki ayarlar bu şekilde değil. Nedeni nedir acaba?

bu netmaster modemleri için olan arayüz.Sizin ki farklı bir modem falan olabilir.

Eğer sizde kablonet üyesi ve modeminiz de netmaster modellerinden biriyse de doğru yere girdiğinizden emin misiniz?Kablosuz sekmesi altında bu ayarların gözükmesi lazım

Benimki de netmaster, bu sekmelerin tamamı mevcut ancak seçenekler sizinki gibi değil. Örneğin bant genişliğini otomatik haricinde bir opsiyon seçemiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Benimki de netmaster, bu sekmelerin tamamı mevcut ancak seçenekler sizinki gibi değil. Örneğin bant genişliğini otomatik haricinde bir opsiyon seçemiyorum.

o zaman şu numaradan ( 0216 366 66 96 ) yı ara.Normalde ethernet kablo ile hızım normal çıkıyorken kablosuz bağlandığım cihazlarda yavaşlık var de onlar uzaktan yapılandırma yöntemi ile ayarlarını değiştirip sorunu çözerler.Zaten benim sorunu da onlar ve forumda ki bir arkadaşla ortak çözdük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 3 Mayıs 2017; 0:35:31 >

• N wifi ioe genelde maksimum 30-40Mbps alabilirsiniz kağıt üzerindekileri boşverin daha yüksek wifi hızları için ac wifi destekli bir cihaz edinmek gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.