Şimdi Ara

KABLOSUZ BAĞLANTIDA SORUN VE ÖNERİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zoom x6 marka adsl modemim var; dizüstü bilgisayarımdan kablosuz bağlantı yaptığımda, yaklaşık 1 saat sonra kablosuz ağa bağlı görünsemde bağlantım kesiliyor. Modemi açıp kapattığımda sorun geçici olarak çözülüyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir?
    (Farklı kablosuz bağlantı sorun ve çözüm önerilerini bu bölümde toplayabiliriz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalikad -- 2 Ekim 2005, 5:14:16 >

• bende de ayni problem war ????????
  • yaa 1 saat dediniz ya
    o bir saat içinde hiç aktif olarak bir veri alışverişinde bulunuyormusunuz ?
  • Eğer notebook unuz 2200bg wi-fi isewww.intel.com dan 2200bg driver çekin kurun 45 mb civarı.Driver içinde kablosuz bağlantı programıda var.Bununla bağlanmayı deneyin
  • telekomdan kaynaklanıyor. benim robotics de bazen aynı sorunu yapıyor. haftada 1. genellikle pazar günleri. insanların evinde oturup adsl e dadandığı günler.

bağlantı kopuyo. yeniden bağlanamıyo. modemi kapatıp açınca veya yeniden başlatınca düzeliyo. bağlantı kopunca modemin ayarlarına da giremiyorsun internet explorerdan.ama dosya paylaşımı yapabiliyorsun bilgisayarlar arası.

ben laptoptan telnetten modeme girip modemi reboot ettiriyorum o zaman düzeliyo.

dikkat edin sadece internet gidiyor. modemin kendisi çalışmaya devam ediyor.
  • ip ve dns adreslerini elle vermeyi dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.