Şimdi Ara

kablosuz ev ağı nasıl kurarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende CNET kablosuz wifi modem var evimde 2 bilgisayar var kardeşimle benim odamda ana modem kardeşimin bilgisayarına takılı benimkinde sadece usb den bağlanan bir alıcı (Ralink marka)var şimdi soruma geleyim şu an ikimizdede mis gibi internet var yalnız ben aynı internet kafelerdeki gibi 2 makineyide ağdan harddisklerine girmek birlikte kardeşimle oyun oynamak general oynamak istiyorum ama bunu nasıl yapcağımı bilmiyorum ille bu iş için ethernet kartı almama gerek varmı?lütfen biraz yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızılKorsan -- 6 Ocak 2006 22:49:05 >

• ya heralde bir bilen yok bu işi
  • yaw koca forumda ev ağı kuran kullnan biri yokmu nasıl oluyo bu iş bir bilen
  • yaw tamam ben sorumun cevabını bulunca atarım cevabı kendi açtığım topiğe faydam olur belki insanlara
  • kardeş sorunun cevabini kurdugum wireless ağlardan edindiğim tecrubeyle anlatıyım
    ilk önce wireless aği kurmadan normal kablolu ağ kurar gibi ağ kur ondan sonra üzerine wireless ağ kartını tak ve onu kur bu servis pack 2 siz xp ler içindir bunlar ne hikmetse kablolu ağ kurulmamişsa onceden birbirlerini görnüyorlar ve static ıp kullan a. p. static ıp ayarı yaparak dene genelde bu na gere kalmıyor d-link veya robotix olsa sana kademe kademöe anlata bilirdim ama cnet hiç kurmadım. kesinlikle kabloya ihtiyaCİN YOK AMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaby -- 8 Ocak 2006 13:12:27 >

• teşekkürler dostum ama bende cnet adsl ve cnet in alıcısı var azdaha usbdeki cnetin alıcını bugün kırıyordum az bişe eğdim kasnın arkasındaki alıcının ağzını düzelttim tabi çaılşıyoda valla içim gitti çabuk ayıkmasam kırada bilirdim neyse en iyisi cnet alan birine sormak benim cnet car854 modeli bu arad ilgin için teşekkürler
  • kablosuz modem çıktı mertlik bozuldu arkadaşlar daha yeni olduğu için kimse anlamıyor heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.