Şimdi Ara

kablosuz faremin ışığı sönmüyoR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni klavye mouse set logitech.kablosuz lx300 sanırım.farenin lazer ışığı bi türlü sönmüyor.connect tuşu var ona basınca sönüyo elimi çekince yine yanıyor.anlamadım gitti?pilleri değiştirdim yine aynı..

• down
  • right

yeri bura mı?
  • pillerini çıkarıp geri tak.
  • bendede aynısı oluyo
    bende pilleri söküyom
    işim bitince sonra geri takıyom
  • Belli bir süre geçince benimki sönüyor. Ama bilgisayarı kapatıp yattığım için ne kadar süre olduğunu bilmiyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Belli bir süre geçince benimki sönüyor. Ama bilgisayarı kapatıp yattığım için ne kadar süre olduğunu bilmiyorum .

bu bir sorun mu ? yoksa hepsinde mi var ?pili daha çabuk bitiriyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaş doğru söylemiş maks.1 dakka sonra sönüyo ama sen yinede çıkar hepsinde bole..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2blacknight

arkadaşlar yeni klavye mouse set logitech.kablosuz lx300 sanırım.farenin lazer ışığı bi türlü sönmüyor.connect tuşu var ona basınca sönüyo elimi çekince yine yanıyor.anlamadım gitti?pilleri değiştirdim yine aynı..

Benim'de öyle ama hiç bir harekette bulunmazsan ışığın seviyesini düşürüyor.Yani ek olarak bir şey yapma gereksinimi duyduğunu söyleyemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -YıLMaZ-

quote:

arkadaşlar yeni klavye mouse set logitech.kablosuz lx300 sanırım.farenin lazer ışığı bi türlü sönmüyor.connect tuşu var ona basınca sönüyo elimi çekince yine yanıyor.anlamadım gitti?pilleri değiştirdim yine aynı..

Benim'de öyle ama hiç bir harekette bulunmazsan ışığın seviyesini düşürüyor.Yani ek olarak bir şey yapma gereksinimi duyduğunu söyleyemem.

aynen öyle ışık azalıyo ama tamamen sönmedi.ben oynatıp baktığım için yanıyo.belki hiç oynatmayınca sönüyordur.
  • up varmı çözümü falan bunu pili çıkartmadan
  • Var... Logitech S510 Bunu almak şartıyla . Maalesef Lx 300 de mause daha doğrusu o ışığı kapatma özelliği yok.
    quote:

up varmı çözümü falan bunu pili çıkartmadan
  • pilli ise pili çıkarıcaksın tasarruf için yoksa hep yanıyor diye biliyorum
  • on/off tuşuna 6 sn. kadar basılı tutarsan sorun çözülür diye düşünüyorum. açarken de aynı işlem, kaparken de aynı işlem...
    ben kendimde bunu uyguluyorum. kafamda hiç soru işareti kalmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.