Şimdi Ara

Kablosuz inetrneti leptop ile lan nasyıl yaparım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selam ederim... Sorunum şudur Komşumdan kablosuz 3 kademeli internet alıyorum, yanlız ben bunu Tv ye Lan özrerinden bağlamak istiyorum yani Leptop dan lan çıkışlı internet alabilinirmi saygılarımla

• Alabilirsin.Windowsun kendi Öelliği olan ICS Özelliği sayesinde Wireless De yada başka bir Ağ kartından gelen Sinyalleri bu Mobil 3g cihazlarda olabilir.Tekrar etthernet wireless gibi Ağ aygıtları üzerinden Dağıtabilirsin.Ya da Kablosuz Modeminiz Varsa Acces point kullanabilirsiniz.Kablosuz Sinyalleri kablolu sinyallerine dönüştürür.
  • Alete ap tak
  • imkan var diyorsnuz, yalnız bunun yapmanın yolu nedir? şimdi benim amacım TV ye ethernet ten internet vermek elimde swich filan var ama pc ayarı bağlantı şeması nasıl olur bilmiyorum
  • Elinizde fazladan Kablosuz Modem varsa Bridge Köprü Modunda Kullanarak Ethernet Sinyallerine dönüştürmek Daha kolay olur.
    Diğer yöntemler Kesin çözüm değil İnanın 3senelik tecrübeli bir wireless kullanıcısıyım Komşudan Aldın mı en etkili yöntem Ya reepater Ya da Bridge modlu bir modem.
    Biridge de Kablosuz modemi alıcı Gibi Çalıştırıp Ethernet Çıkışından İnternet alıyorsunuz.Yani Bilgisayar olmadan Çalışan bir Wireless alıcı gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.