Şimdi Ara

Kablosuz İnternete bağlanma Sorunu[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kablosuz ağa bağlanamıyorum sizce bunun nedeni ne olabilir ? Şuan ethernet kablosu takarak bilgisayarı kablolu olarak internete bağladım hala bağlantı yok gözüküyor ancak bağlantı var ben internete girebiliyorum. Resim aşşağıda ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenburak01 -- 29 Mayıs 2012; 21:52:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenburak01

Merhaba arkadaşlar kablosuz ağa bağlanamıyorum sizce bunun nedeni ne olabilir ? Şuan ethernet kablosu takarak bilgisayarı kablolu olarak internete bağladım hala bağlantı yok gözüküyor ancak bağlantı var ben internete girebiliyorum. Resim aşşağıda ;

Tekrar merhaba hocam.

Wireless driveri kurmamışsın ondan kaynaklanıyor Driveri indirerek güncelle.

Fn Kontrol için gerekli driveri kurulu olmayan laptoplarda Wireless açılmıyor ve bağlantı gözükmüyor..

Fn kontrol driverinide kurmayı unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Merhaba arkadaşlar kablosuz ağa bağlanamıyorum sizce bunun nedeni ne olabilir ? Şuan ethernet kablosu takarak bilgisayarı kablolu olarak internete bağladım hala bağlantı yok gözüküyor ancak bağlantı var ben internete girebiliyorum. Resim aşşağıda ;

Tekrar merhaba hocam.

Fn Kontrol için gerekli driveri kurulu olmayan laptoplarda Wireless açılmıyor ve bağlantı gözükmüyor..

Teşekkürler hocam 2 gündür sizin sayenizde sorunlarımı çözüyorum :) Allah razı olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Tekrar merhaba hocam.

Teşekkürler hocam 2 gündür sizin sayenizde sorunlarımı çözüyorum :) Allah razı olsun

Rica ederim..

İyi Forumlar size.

• Merhaba arkadaşlar, aynı sorunu bende yaşıyorum fakat farklı nedenden dolayı. Şöyle ki: laptopun performansı artsın diye bios update i yaptım daha sonrasında da ne wirelessi ne de etherneti kullanabiliyorum. driverları silip tekrar kurdum fayda etmedi. Eski bios versiyonunu da bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.