Şimdi Ara

Kablosuz klavye pil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar kendime a4tech marka bir kablosuz klavye/mause seti aldim.Alali yaklasik bir aydan fazla oldu mausenin pili hala bitmedi fakat klavye icinden cikan pilleri bitirdi ve arti duracel aaa alkalin pil bitirdi.Klavye cok fazla pil yiyor,acma kapama tusu olmadigi icin tusa her dokundugunda pil harcamasi yapiyor olabilir mi acaba bilmiyorum.Kaliteli pille bile 3 hafta civari gidiyorsa isimiz var demektir bu klavye ile.Bir onerisi bir fikri olan varsa yardimci olsun lutfen.iyi gunler.

• TomyAmca kullanıcısına yanıt
    kullanmadığın zaman kapat. pc kapalı ikende açık kalmasın..başta benimde piller çabuk gidiyordu..

şimdi pc yi kapatınca usb bağlantısını kasadan söküp mause altına takınca kapanıyor ..bu şekilde daha fazla gidiyor.

dene sende bakalım bi değişiklik olucakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomyAmca

Merhaba arkadaslar kendime a4tech marka bir kablosuz klavye/mause seti aldim.Alali yaklasik bir aydan fazla oldu mausenin pili hala bitmedi fakat klavye icinden cikan pilleri bitirdi ve arti duracel aaa alkalin pil bitirdi.Klavye cok fazla pil yiyor,acma kapama tusu olmadigi icin tusa her dokundugunda pil harcamasi yapiyor olabilir mi acaba bilmiyorum.Kaliteli pille bile 3 hafta civari gidiyorsa isimiz var demektir bu klavye ile.Bir onerisi bir fikri olan varsa yardimci olsun lutfen.iyi gunler.

Kablosuz klavye neden kullanıyorsunuz bilmiyorum ama eğer özel bir nedeniniz yoksa kablolu klavyeye geçmenizi tavsiye ederim.
    Diğer bir konu, işletim sistemi üzerinden gerekli konfigürasyon ayarlarını yapıp, bilgisayar uyku modundayken USB portlarını devre dışı bıraktırın. Bu sayede pil daha fazla dayanmış olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• A4 tech'in ürünleri pil konusunda iyi değil. Bende de mouse vardı 2 haftada bir pili bitiyordu. Şarjlı pil alman lazım yoksa sürekli pile para verilmez.
  • klavye kablosuz olmaz çok pil yer. birde güzel kullanım sağlamaz.

birde a4tech iyi marka değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.