Şimdi Ara

Kablosuz Kulaklık Arıyorum - Tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar. Teşekkürler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kablosuz kulaklık arıyorum. Kullandığınız veya tavsiye edebileceğiniz ürünler varmı.

MANHATTAN KABLOSUZ STEREO KULAKLIK 171199
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryID=85580&ProductID=bd7323

Philips SBCHC200 IR Kablosuz Kulaklık Şarjlı
    http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=sYe8KZRNRQCzi0Uh-zYYUQ

bunlarada bakarsaniz iyimi bunlar.

MIKADO TD-2980 WIRELESS STEREO KABLOSUZ KULAKLIK
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryID=151197&ProductID=evmikadotd2980
    (sipariş ettim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknylmz -- 18 Nisan 2005, 1:31:35 >

• Ya alakasız ama ben de şu hani televizyonlarda görüyoz ya tek kulak için kullanılan bide ucunda mikrofonu var ondan arıyorum.
  • philips in kablosuz şarjlı , IR kulaklığını kullanıyorum (linktekinden farklı bir model) . Ses kalitesi gayet güzel ama kulaklıkta IR (kızıl ötesi) pek mantıklı değil , biraz kullanışsız . RF yani radyo frekanslı bir modeli almanı öneririm . Oldukça pratik , kullanışlı ve keyifli oluyor ...
  • BEN MIKADO MARKA KABLOSUZ KULAKLIK ALDIM 35 YTL KAPALI ALANDA 1. KATTAN 5 . KATA KADAR ÇEKİYOR. AÇIK ALANDA DAHADA UZAKTAN ÇEKİYOR. KALİTEDE ÇOK İYİ FİYATTA...
  • önerdiğiniz modellerin etki alanları nedir yazarsanız sevinirim
  • philips ....
  • ya ben de bir tane alcam ama hiç bilmiyorum detayını.Alırım da sonra parazit filan yapar diye çekiniyorum açıkçası.bir de benim için 2-3 metre yeterli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk deneme için ucuz bişe alayım en iyisi. COOLTURK un dediği MIKADO yu deniyeyim. sonra daha kaliteli bişey alırız.
  • Arkadaşın dediği gibi kızıl ötesi değil de radyo frekanslı bişey al, daha rahat kullanım açısından
  • tavsiyeleriniz doğrultusunda alttaki ürünü sipariş ettim bakalım nasıl bişeyle kaşılaşacağım. Elime geçince ürün hakkındaki görüşlerimi iletirim.

Gönderme
    - Frekans Aralığı: 118-121MHz
    - Empedans: 10K?
    - Hassasiyet:102dB S.P.L.(at 1KHz)
    - Bağlantı: FM Verici 3.5 Stereo
    - Power supply: DC 12V Input
    - İletişim Mesafesi: 40 metre

Alma
    - Frekans Aralığı: 117-123MHz
    - Load: 32?
    - Hassasiyet: ?82dB
    - Power supply: DC 3V

Ortak Özellikler
    - FM Radyo Frekanslı Kablosuz iletişim
    - Kulaklıktan Frekans ve ses ayarı
    - Yumuşak Kulak yastığı
    - Ayarlanabilir kafa bandı, Yaklaşık 350g
    - 2 Yıl Garantili

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryID=151197&ProductID=evmikadotd2980

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknylmz -- 18 Nisan 2005, 1:27:56 >

• sonuctan haber ver bende kulaklık alıcam
  • eğer paraya kıyarım sorun değil dersen;

Ses
    Akustik sistem : Kapalı
    Frekans tepkisi : 10 - 22 000 Hz
    Mıknatıs tipi : Neodimyum
    Hassasiyet : 100 dB
    Hoparlör çapı : 40

Tarama/Alma/Aktarma
    Kanal ayırma : >30 dB
    Pilot tonu frekansı : 19 kHz
    Efektif aralık : 100 m
    Taşıyıcı frekans aralığı : 863,0 - 865,0 MHz
    Modülasyon : FM

Kolaylıklar
    Çalışma süresi : +/- 15 saat

Güç
    Güç kaynağı kulaklık : 2 x 1,5 V NiMH R03/AAA
    Güç kaynağı verici : AC/DC adaptörü, 12V/200mA

http://www.nealsak.com/v21/product_info.php?pxmlid=42551

gerçi ben de henüz ara$tırma a$amasındayım. $imdilik karar kıldığım bu. philips kullanıyorum zaten sürekli. kablosuz ne olur ne olmaz bakıyorum. çok farklı yorumlar var. gerçi yorumların bu çe$itliliği ürün yelpazesinden ve kalite farkından kaynaklanıyo. ama eğer ses kalitesinde beklentin yüksekse neodimyum mıknatıslı olmasına özen göster. güçlü mıknatısların elde edilmesi bakımından bu elementten üretilen kulaklıklar çok sağlıklı oluyor(mu$). öte yandan philips in kendi sitesinde de yayınladığı bu seneki ürünler yeterince cazip. hatta cazipten öte geliyor bana. ürün çe$itliliği yeterli. güç yönetimi konusunda sorunları var gibi. bakalım bakalım...

• merhaba arkadaslar

biraz kablosuz kulaklıkları arastrdım da yukarıdakı model bana uygun geldı
    bnm bir sorum olacak. bu modelin yada herhangi bir kablosuz kulaklık modelinin bilgisayardan tek verici cıkısı ile 15 20 tane kulaklıga ses vermesi mumkun mu?

isyerinde bir sistem icin kulanacagız ve tek bilgisayardan 15 20 kısıye kulaklıkla sesı dagıtmak ıstıyoruz.. bunun ıcın baska bir sistem onerebilrmisniz? ayrıca bu tazda mikrofonlu kulaklıklar da var mı??

yardımcı olrsanız sevinirm
  • arkadaslar bi üstteki sorum hakkında bilgisi olan yokmu ltfn acil....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurican3 -- 7 Şubat 2007; 22:38:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.