çalıştığım işyerinde bulunduğum ofis idari ofise 100 metre kadar uzak ve kablo çektirmek gibi bir imkanımız yok. bende bu yüzden kablosuz usb adaptörleri araştırmaya başladım ama kararsız kaldım. yaptığım incelemelerde 3 tane 3 ürün en çok tercih edilenler arasında.
ofisteki kablosuz modem datron rta1025 ve kapalı bir mekanda, işyerinin kuralları gereği modemi yerinden oynatamıyoruz ve kapalı alanda olmasına rağmen bulunduğum ofiste bazı laptoplar 1 çizgide olsa gösteriyor ama ben masaüstü bilgisayarda kullanacağım.
bu konuda bilgisi olan veya kullanan arkadaşlar varsa bana yardım edebilirmi lütfen ?
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar ?
laptoplar sinirda cekiyorsa siradan usb adaptorler hayatta baglanmaz. airties'i ve benzerlerini kafadan ele.
modemin ayni marka n-draft ozellikli degilse 802.11n den de bir hayir goremezsin. gene 3 anteni oldugu icin ortamala usblerden daha iyi ceker ama cok buyuk bir fark olcani sanmiyorum. n-draft dan faydalanamadiktan sonra netmastera bu fiyati vermek cok mantiksiz.
airlive i hic kullanamadim test etmedim. kullanan birine sormak lazim. ama 8db sokulebilir rp-sma soketli anten cok cazip duruyor. zaten arada fiziksel engellerle dolu 100metre mesafe varsa bundan asasi kurtarmaz.