Şimdi Ara

Kablosuz menzil genişletici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba kablosuz menzil genişletici alet çevredeki herhangi bir ağı güçlendirerek mi çalışıyor yoksa illa ki cihazı modemle eşleştirmek mi gerekiyor yani bize ait olmayan kablosuz ağı bu cihazı alarak sinyalini güçlendirebilir miyiz yani sinyal balkonda çok iyi çekiyor fakat evin içinde çekmiyor ben bu cihazı balkonda fişe taksam evin içine faydası olur mu

almak istegiğim cihaz ise :https://www.asus.com/tr/Networking/RPN12/overview/

• Wifi şifresini bildiğiniz her türlü wifi/kablosuz interneti tekrar dağıtır. Yani balkona koyarsanız evde rahat rahat bağlanırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkange

Wifi şifresini bildiğiniz her türlü wifi/kablosuz interneti tekrar dağıtır. Yani balkona koyarsanız evde rahat rahat bağlanırsınız.

Kardeşim çok teşekkür ederim yardımın için çok saol
  • Fakat İnternet Hızı Yarıya Düşer.

• asus dsl-n14u modem kullanıyorum reparter olarak Zyxel wrh2205 kullanıyorum herhangi bir hız düşmesi yaşamadım şimdiye kadar eğer reparter olarak kullanacağınız cihazı modemin sinyalinin kesilmeye yakın olduğu bir noktaya koyarsanız herhangi bir hız düşmesi yaşamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulrezakbinberrak

asus dsl-n14u modem kullanıyorum reparter olarak Zyxel wrh2205 kullanıyorum herhangi bir hız düşmesi yaşamadım şimdiye kadar eğer reparter olarak kullanacağınız cihazı modemin sinyalinin kesilmeye yakın olduğu bir noktaya koyarsanız herhangi bir hız düşmesi yaşamazsınız

Bende Wa801Nd Kullanıyorum , Yan Komşudan Sinyali Repeater İle Uzatıyorum , Repeaterden Bilgisayara Kablo Çektim Yani Hem Kablolu Hem Kablosuz Kullanıyorum , Kablosuzda İnternet Hız Testi Yapınca 2 Mbps Download Hızı , Kablolu yapınca 7 Mbps Hız Alıyorum .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.