Şimdi Ara

Kablosuz Modem Kurulum Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET'in ZTE ZXV10 W300S modelli kablosuz modemim var. Bu modemi daha önce başka bir yerde kullanıyordum. Yerimi değiştirince malum kullanıcı adı ve şifreyi de değiştirmek zorunda kaldım. TTNET'in CD sinden yüklemeye çalışınca Kullanıcı adı, Şifre ve Güvenli modunun sorulduğu yerde modem kurulumu duruyor. Ayrıca bilgisayar modemi yapılandıramıyor. Modemi açınca kablosuz modem simgesinden bu baloncuk gelip gidiyor:

Yazıya tıklayınca da bu ekran geliyor:

İnternetten biraz araştırdım modemin güvenlik modu ile ilgili olduğu düşünülüyor. SP3 yükleyin diyen bir yere de rastladım ama tam olarak bu sorunla ilgili olduğunu sanmıyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum...

• Kimsenin hiçbir fikri yok mu?
  • kablolu bağlanmayı dene eğer bağlanırsan internet tarayıcında adres çubuğuna 192.168.2.1 yaz kablosuz ayarlarını oradan da yapabilirsin.
  • modeme kablolu bi şekilde bağlan ve modem cdsini o zaman yükle. bi kısım yapılandırmayı o zaman yapıcak. kurulum bittikten sonra browser a modeminin ipsini yaz. sana id pass sorcak onları gir. bu link sana yardımcı olabilir.
    http://www.uzmanweb.net/forum/yazilim_donanim/modem_markalari_modem_ipleri_username_password-t7035.0.html

ordan diğer gerekli güvenlik ayarlarınıda yapabilirsin. yapamadığın şeyi burdan sor yardım etmeye çalışırım
  • Yardımlarınız için teşekkürler.

Dediğiniz gibi önce kablolu bağladım. Normal bir şekilde internete giriyordu. 192.168.2.1 de güvenlik kısmına girdim, kablosuz kısmına girdim pek birşey anlamadım, çıktım. Sonra modem cd sini taktım en başta böyle bir hata verdi : 'Bilgisayarınızda yüklü WLAN API bulunamadı. Bu yüzden kablosuz modeminizi yapılandıramazsınız. WLAN API yüklemek istiyor musunuz?' WLAN API de microsoftun sitesinden indiriliyor :( Hayır deyince kurulum başlıyor. Ethernet kurulumunu seçiyorum sonra hata raporu veriyor. (TODO <File Description>)

Kablosuz kuruluma çok fazla gerek yok arkadaşlar. Teşekkür ederim. Daha fazla yardıma gerek yok; ama kesin bilgileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brancell -- 8 Temmuz 2011; 15:22:03 >
  • 192.168.2.2veya 1 internet adres çubuğuna yazın enter e basın kullanıcı adı:admin şifre:ttnet olarak girin oradan yapın kurulumunuzu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.