Şimdi Ara

Kablosuz Modem Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bi modem almak istiyorum fakat modemler konusunda fazla bilgi sahibi değilim. Masaüstü bilgisayarımdan, telefonumdan ve tvden nete bağlanmak için kablosuz modem almak istiyorum. Airties iyi dediler fakat fiyatları çok pahalı geldi. Fazla teferruatlı bir şey aramıyorum, yaptığım sadece nette gezinmek ve online dizi film izlemek. 120 tl civarında bütçem var önerilerinizi bekliyorum.

• slm. tp-link 8951nd işini görür.
  • Teşekkürler, başka önerileri olan var mı?
  • Peki AIRTIES RT205 ve TP-LINK TD-W8951ND bu ikisi arasında hangisini önerirsiniz? Fiyatları hemen hemen aynı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0kyanus

Peki AIRTIES RT205 ve TP-LINK TD-W8951ND bu ikisi arasında hangisini önerirsiniz? Fiyatları hemen hemen aynı gibi.

iki modem arasında çok fark var. 205 tek portdur kablosuzda b-g destekler. 8951 4 portdur b-g-n destekler wifi de. 205 biraz daha eski teknolojidir.
  • Bi de az önce farkettim Airties'in sitesinde kablosuz modemlerde RT205 modeli görünmüyor 204 ve 206 var üretimden kalkmış olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Modem Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

selamlar, buradaki indirimi kaçırmayın derim

http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-dsl-n10-4port-150mbps-adsl2-kablosuz-n-router-modem/productDetails.aspx?productId=bd130421&categoryId=3009801

Bu modemi internet alışveriş siteleri dışında bulmam mümkün müdür acaba? Teknosa, Vatan, Electro World vs.. gibi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hey

selamlar, buradaki indirimi kaçırmayın derim

http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-dsl-n10-4port-150mbps-adsl2-kablosuz-n-router-modem/productDetails.aspx?productId=bd130421&categoryId=3009801

Bu modemi internet alışveriş siteleri dışında bulmam mümkün müdür acaba? Teknosa, Vatan, Electro World vs.. gibi?

gold,mediamarkt,eksa,eksen vs bulabilirsiniz

• Güncelleme :

Tp-Link 8951 aldım hiç memnun değilim kesinlikle almayın. Kablolu bağlantıda download hızı 30 kb/s geçmiyor. Eski dandik modemimde bu hız 110 kb oluyordu. Boşa verdim okadar parayı alıcak olanlar kesinlikle önermiyorum.
  • quote:

Güncelleme :

Tp-Link 8951 aldım hiç memnun değilim kesinlikle almayın. Kablolu bağlantıda download hızı 30 kb/s geçmiyor. Eski dandik modemimde bu hız 110 kb oluyordu. Boşa verdim okadar parayı alıcak olanlar kesinlikle önermiyorum.

Kardesim ben o modemle cok rahat 16000 kb ile indirebiliyorum hem kablolu hem kablosuz olarak.bence senin ayarlarda bir sikinti olabilir..
  • İnternet bağlantı hızınız nedir acaba?
  • quote:

İnternet bağlantı hızınız nedir acaba?

16 megabit ttnet
  • arkadaşlar bende AIRTIES RT205 ADSL2+ 1 PORT 125Mbps KABLOSUZ modemvardı.

bi şekilde bozuldu. bilgisayarcıya bana bi modem sipariş et dedim aynısından üretimden kalkmış dedi
    -------airties rt 204 54 mbps kablosuz adsl2 1 portlu modem geldi şu anda.-----

yalnız anlamadığım şu? 204 daha yeni model ve 206 olmamışta 204 olmuş bu nasıl şey? bir de arasındaki fiyat özellik kalite farkı nedir? 204 54mbps önceki bozulan 125 mbps idi ve daha eski modeldi

ben kablosuz da kullanıyorum wifi ipad için.... önceki rt 205 le bunun arasında bir fark var mıdır? ya da hangisi daha iyidir

ayrıca modemin üzerindeki çubuk rt 204 te Tek adet. 205 de 2 adet ti. internet hızını etkiler mi? fark ne
    daha mı güçlü olduğu için tek yapmışlar anlamadım.

piyasa fiyatı kaçla kaç arasında değişiyor 204 ün ?aldığım gibi satsammı yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 8 Ekim 2012; 21:24:56 >

• 0kyanus kullanıcısına yanıt
    Dostum selam,

Şöyle birşey de kullanabilirsin.

http://www.teknosa.com/urunler/125430365/airties-air5442-300-mbps-4-port-wireless-modem?term=airties
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.