Şimdi Ara

kablosuz modem ve usb wireless adaptör yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumu inceledim.konuyla ilgili cok msj var ama kafam cok karıştı lütfen yardımcı olur musunuz?

Airties rt205 modem kullanıyorum.laptop dışında masaüstü olan bi bilgisayarım var. kablo sorununu ortadan kaldırmak için bilgisayarı wireless yapmak istiyorum. ortalama mesafe 15m kadar. deneme amaçlı bir arkadasımdan airties wus 300 125 mbps lik adaptor denedim. baglantı çok ii değildi.ara sıra kopuyodu ve yavaş çalışıo.
    bu adaptorleri incelediğimde,
    airties'da 54,125,150,300 mbps lik ceşitleri var.ama 150 ve 300 leri pahalı brz.

tplink markayı bugun bimekste gordum.300 lük olanı airties ın 54 lüğüne eşdeğer gibi.

lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz?

nasıl bir tercih yapsam...

• Bence masaüstü bilgisayarın yeri cok fazla değiştirilemeyeceğinden masa üstü bilgisayarı kablo ile kullanmaya devam et. Kabloyu bir şekilde kamufle edebilirsin. Modemi m.üstü bilgisayarın yanına koyup kabloyu kısa tutabilirsin laptopu da kablosuz kullanırsın. Laptop ağı görmede güçlük çekiyorsa da bi wireless acsess point alıp tüm evde ağın görülmesini sağlarsın.

Bana masaüstü bilgisayarı kablosuz bağlamak biraz gereksiz geliyor.
  • cok saol cvbın için.

ama onceden dedğin gıbı modem bılg yanındaydı.şimdi mecburiyetten salona koymak zorundayım uydu alıcısı yuzunden. o yuzdne bole bi sorun cıktı.
    o yuzden bu duruma bi çözüm bulmam lazım.

yardımlarnızı bekliyorum...
  • Airties Wus 300 ile sorun yaşamanız beni şaşırttı; zira yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, sadece ilk kurulumda beni biraz uğraştırmıştı ondan sonra ne kopma ne de yavaşlık gibi bir sorun yaşadım; arkadaşınızdakinde ya da sizin bağlantınızda bir sorun olmasın?
  • arada perde beton var o yuzden sanırım o sıkıntı oluşuo.arkadasım kullanırken bı sıkıntı yaşamıo çunku.
    tp link mi airties mi arasında kararsız kaldım. biri 125 diğeri 300 ve fıyatları 300 olan tp daha ucuz.

yani modem 125 desteklıo 300 luk olanı alsam bı esprısı olurmu?
    o yuzdne karıstı kafam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KABLOSUZ MODEM TAVSİYESİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.