Şimdi Ara

Kablosuz Modemi access point olarak kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim zyxel 660w tx modemim var üst komşumunda airties rt 205 modemi var ben üst kattan kendi evime kablo çektim bu modem de boşta duruyor kendime laptop aldım normalde kabloyu masaüstüye takıyordum ama laptopta kablosuz bağlanmak istiyorum ama sinyal az sizden ricam bu benim boşta olan zyxel modemimi nasıl access point olarak kullanırım detaylı olarak anlatırmısınız şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: HsnJR

Arkadaşlar benim zyxel 660w tx modemim var üst komşumunda airties rt 205 modemi var ben üst kattan kendi evime kablo çektim bu modem de boşta duruyor kendime laptop aldım normalde kabloyu masaüstüye takıyordum ama laptopta kablosuz bağlanmak istiyorum ama sinyal az sizden ricam bu benim boşta olan zyxel modemimi nasıl access point olarak kullanırım detaylı olarak anlatırmısınız şimdiden teşekkürler

Merhaba genelde modemlere access point ve repeater özelliği koymuyorlar ayarlara girip modlarda access point veya repeater modu bulursan senden modemin kullanıcı adını ve şifresini isteyecek giriceksin sonra kullanıcağın 2.cihazın dhcp özelliğini kapatıcaksın eğer destekliyorsa bunu yapabilirsin ancak farklı model ve markalarda bazılarını görmüyor

Tamamen satış politikası modem ayrı satılır access point ayrı satılır :)

• AP şeklinde kullanılacak olan modemin DHCP'sini kapatmak yetiyor diye hatırlıyorum. Çok detaylı AP özellikleri kullanılmayacak anladığım kadarıyla, bu nedenle de özel bir AP seçeneği olmasa da çalışacaktır.

Bu arada daha önce başıma gelen bir olayı anlatayım, AP olarak kullandığım modem sorunsuz çalışırken birkaç ay sonra kendi kendine DHCP'yi açmış. Sorunun ne olduğunu buluncaya kadar uğraştırmıştı. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycakir -- 8 Haziran 2014; 15:04:14 >
  • Arkadaşlar sorunu hallettim önce 2. modemmimi zyxel i resetledim daha sonra panele girdim ordan dhcp seçtim server seçeneğini NONE (hiçbiri) yaptım oldu yardımlarınız için saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.