Şimdi Ara

Kablosuz modemi Access Point yada kablosuz adaptör olarak kullanma (AIRTIES RT205 ve benzerleri) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
789
Cevap
57
Favori
525.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eris253425

siz yanlış anladınız ben frewal ın nerden kapattıldıgını sormuyorum neden kapattıgımızı soruyorum

Ana modemde zaten etkin firewall dlinkte kapatma sebebi client cihazlar bazen ip almada sorun yapiyor bunun icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplarınız icin cok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eris253425

cevaplarınız icin cok teşekkürler

• Merhaba,
    Komşu ile ortak kullandığımız kablosuz airties modem var. Fakat modem komşuda olduğu için sadece evin belli bir yerinde internete bağlanabiliyorum. Evin heryerinde internet sinyal ve hızının modemin yanında internete giriyormuşum gibi iyi çekmesini istiyorum. Bunun için hangi Access pointi kullanırsam daha iyi verim alabilirim. Ve modem ile Access point arasında kablo kullanmak istemiyorum. Bana tavsiye edeceğiniz bir ürün var mıdır? Ayarlamaları modeme kablo bağlamadan yapabilir miyim? Tavsiye edeceğiniz Access pointte işlem yapmam yeterli midir? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mryamanoglu

Merhaba,
    Komşu ile ortak kullandığımız kablosuz airties modem var. Fakat modem komşuda olduğu için sadece evin belli bir yerinde internete bağlanabiliyorum. Evin heryerinde internet sinyal ve hızının modemin yanında internete giriyormuşum gibi iyi çekmesini istiyorum. Bunun için hangi Access pointi kullanırsam daha iyi verim alabilirim. Ve modem ile Access point arasında kablo kullanmak istemiyorum. Bana tavsiye edeceğiniz bir ürün var mıdır? Ayarlamaları modeme kablo bağlamadan yapabilir miyim? Tavsiye edeceğiniz Access pointte işlem yapmam yeterli midir? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Mesafe gorus kot farki vs nedir
  • modem yan dairede. kot farkı yok. arada duvar ve bir oda var. 6-7 metre mesafe bulunmakta.
  • quote:

modem yan dairede. kot farkı yok. arada duvar ve bir oda var. 6-7 metre mesafe bulunmakta.

• Tavsiye için teşekkür ederim. Airties 4400 modelini çok araştırmıştım. Fakat insanlar hızın çok düştüğünden bahsediyorlardı. Siz Asus'u tavsiye ediyorsunuz. Umarım bu cihazda hız kaybı minimum seviyede olur.
  • quote:

Tavsiye için teşekkür ederim. Airties 4400 modelini çok araştırmıştım. Fakat insanlar hızın çok düştüğünden bahsediyorlardı. Siz Asus'u tavsiye ediyorsunuz. Umarım bu cihazda hız kaybı minimum seviyede olur.

Bu boraz cihazi konumlandirma biraz cevresel etkiler vs degisir
    Daha once asusu ust katindaki komsusundan kablosuz tekrar icin forumdan birine aldirmistim degerler guzeldi

• Sanırım cihazı evin en çok çeken yerine koymam gerekiyor.
  • quote:

Sanırım cihazı evin en çok çeken yerine koymam gerekiyor.

Cihazin konumu tepkiye gore degisir

• Arkadaşlar sorunumu nasıl anlatacağım bilmiyorum ama ben anlatıyım siz anlarsınız ve tecrübelerinizle bana yardım edersiniz diye umuyorum :(

Ben d smartın vermiş olduğu d-link modemi kullanıyordum ama geçen hafta bozuldu ve dsmart ücretsiz (10 tl aktivasyon ücreti) olarak değişim verdi bende tavsiyelere uyarak tp-link td-w8951nd modemini aldım.

normalde kullanmış olduğum android telefonum (samsung galaxy s4) gece boyu(6-7 saat) ben uyurken bekleme modunda wifi açık durumda %0 veya %1 şarj yerdi. Ama bu modemi aldıktan sonra %8-10 arası bir şarj yiyor.

sebebini araştırdığımda modem ve modem ayarları ile alakalı olabileceği telefonun bütün ağ yapılarınagirebilecek şekilde modeme bağlı olabileceği veyada modemin sürekli olarak telefonu kontrol ederek telefonun uyku moduna girmesini engelliyor olabileceği gibi şeyler çıktı ama ayarlardan baya kurcalamama ve çoğu ayarlarla oynamama rağmen bi değişim olmadı.

umarım sorunumu anlatabilmişimdir veya bu durumlarla önceden karşılaşanlarınız olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin_cepelli -- 1 Haziran 2014; 19:59:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muhsin_cepelli

Arkadaşlar sorunumu nasıl anlatacağım bilmiyorum ama ben anlatıyım siz anlarsınız ve tecrübelerinizle bana yardım edersiniz diye umuyorum :(

Ben d smartın vermiş olduğu d-link modemi kullanıyordum ama geçen hafta bozuldu ve dsmart ücretsiz (10 tl aktivasyon ücreti) olarak değişim verdi bende tavsiyelere uyarak tp-link td-w8951nd modemini aldım.

normalde kullanmış olduğum android telefonum (samsung galaxy s4) gece boyu(6-7 saat) ben uyurken bekleme modunda wifi açık durumda %0 veya %1 şarj yerdi. Ama bu modemi aldıktan sonra %8-10 arası bir şarj yiyor.

sebebini araştırdığımda modem ve modem ayarları ile alakalı olabileceği telefonun bütün ağ yapılarınagirebilecek şekilde modeme bağlı olabileceği veyada modemin sürekli olarak telefonu kontrol ederek telefonun uyku moduna girmesini engelliyor olabileceği gibi şeyler çıktı ama ayarlardan baya kurcalamama ve çoğu ayarlarla oynamama rağmen bi değişim olmadı.

umarım sorunumu anlatabilmişimdir veya bu durumlarla önceden karşılaşanlarınız olmuştur.

Sorun modemmidir telefonmudur pek fikrim yok
    Modem degistikten sonra boyle birsey olmasida tesaduf degildir sanirim
    En azindan eski bozulan modemde kullandiginiz ayarlari tp linkte uygulayin
    Yayin kanali bgn sifreleme turu vs ama dediklerim mantiksiz gibi
    Modemi firmware guncelleyin bu arada
    Daha once boyle bir sorunla karsilasmadim.

• Teşekkür ederim ilginiz için en güncel sürüm yüklü diyor neyse bi hal çaresi bulacağım eski modemin ayarlarına hiç bakmamıştım maalesef gerek olmamıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar ben bugun TP-LİNK TL-WA7510N Access point aldım ama buyuk bi hata yaptığımı sonra fark ettim
    umarım yanılıyorumdur bu GHZ olayı aldığım ürün 5 GHZ ve benim modem (TD-W8961ND) 2.4 GHZ bu bı sıkıntı oluştururmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebabekr

merhaba arkadaşlar ben bugun TP-LİNK TL-WA7510N Access point aldım ama buyuk bi hata yaptığımı sonra fark ettim
    umarım yanılıyorumdur bu GHZ olayı aldığım ürün 5 GHZ ve benim modem (TD-W8961ND) 2.4 GHZ bu bı sıkıntı oluştururmu

iade edin

• iade için mesaj gonderdim 2.4 ghz ile değiştirecem tabi kabul ederlersen webdenal.com dan aldım inşaALLAH bi sıkıntı oluşturmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebabekr

iade için mesaj gonderdim 2.4 ghz ile değiştirecem tabi kabul ederlersen webdenal.com dan aldım inşaALLAH bi sıkıntı oluşturmazlar

Yeni urun icin sorun yapmazlar

• inşaALLAH
  • sabahtan beri öyle saçma birşeyle uğraşıyorum ki modemlerden lanet ettim.
    öncelikle durumu belirteyim evin bir ucunda telefon diğer ucunda masaüstü pc olduğu ve wifi sinyalinin heryere yayılması için 2 modem kullanıyordum.

1) airties 5341 . bu sabaha kadar sağlamdı, interneti bu alıyordu wifi ile dağıtıyordu.
    2) airties tr210. bunun adsl ışığı sürekli yanıp sönüyor yani bozuk o yüzden bunu kablosuz tekrarlayıcı olarak kullanıyordum.

sabah bir baktım 1. modemin adsl ışığı iç yanmıyor reset atmalar, fabrika ayarları denedim hiç yanmadı elimde 2 tane adsl sorunlu modem oldu.

baktım yedekte tplink td-w8101g diye bir modem var adsl sorunu yok ama diğerleriyle kablosuz bağlantı kuramıyor tekrarlama özelliği yok. şöyle bir kurulum yapabilirmiyim acaba?

adsl kablo---->tplink----(lan kablo ile)--->air5341---> wifi <----rt210

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.