Şimdi Ara

Kablosuz modemi Access Point yada kablosuz adaptör olarak kullanma (AIRTIES RT205 ve benzerleri) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
789
Cevap
57
Favori
525.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    becerebilirsen olur tplin harici diger 2 modemin iplerini sabit yapmayı dhcp leri kapatmayı unutma
  • Rainbow_Six R kullanıcısına yanıt
    tplink ile bir airtiesi lan kablo ile bağladım o iş oldu.

şimdi diğer 2 airtiesi kablosuz bağlamaya çalışıyorum yapamadım. eskiden bağlayıp kullanıyordum şimdi nerde yanlış yaptım bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: foz54

tplink ile bir airtiesi lan kablo ile bağladım o iş oldu.

şimdi diğer 2 airtiesi kablosuz bağlamaya çalışıyorum yapamadım. eskiden bağlayıp kullanıyordum şimdi nerde yanlış yaptım bilmiyorum

benimde burdan anlamam imkansız
  • Rainbow_Six R kullanıcısına yanıt
    @connaught teamviewer ile bir yere kadar yardım etti saolsun. şimdi evden çıkıyorum zaten başka sefer sakin kafayla deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagolsun @connaught banada yardimci olmusdu bizim boyle degerle insanlara ihtiyacimiz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebabekr

Sagolsun @connaught banada yardimci olmusdu bizim boyle degerle insanlara ihtiyacimiz var.

Rica ederim hocam

Hocam disari cikmam gerekti kaldigimiz yerden devam ederiz @foz54

• herşey için teşekkürler

takıldığım noktayı sizin sayenizde gördüm, modeme yeni ip verince ulaşamıyordum meğersem denetim masasından ip atamak lazımmış. en son kurulum bitince otomatik ip yaptım şimdi en uçtaki masaüstüden yazıyorum operasyon başarıyla sonuçlandı

evde 3 tane modem çalışıyor gören de triplex villada oturduğumu zanneder 3 odalı dairede 2 bozuk bir sağlam modemle kablo karmaşası ve ek masrafsız bir çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: foz54

herşey için teşekkürler

takıldığım noktayı sizin sayenizde gördüm, modeme yeni ip verince ulaşamıyordum meğersem denetim masasından ip atamak lazımmış. en son kurulum bitince otomatik ip yaptım şimdi en uçtaki masaüstüden yazıyorum operasyon başarıyla sonuçlandı

evde 3 tane modem çalışıyor gören de triplex villada oturduğumu zanneder 3 odalı dairede 2 bozuk bir sağlam modemle kablo karmaşası ve ek masrafsız bir çözüm

Geçmiş olsun

• Merhabalar,
    Daha yukarılarda benzer sorunlara değinilmiş ancak benzerlerinden ilham alarak sonuca ulaşmaya çalışarak her seferinde hüsrana uğradığım sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum.
    Belki aynı sorunu yaşayıp çözüme ulaşan birileri vardır.

Huawei HG253s ana modem olmak şartı ile TP-Link TD-W8961ND modemi AccessPoint olarak salondaki digiturk kutuma wireless olarak bağlamak istiyorum ve bir türlü beceremiyorum. Kablo mesafesinde olmadığı için interneti wireless alıp kutuya kablolu göndermek tek amacım. Yani Access Point olarak kullanacağım TP-Link'in wireless yayın yapmasına gerek yok. İnterneti kablo ile kutuya gönderebilsin yeter.

Artık burada da bir yol bulamazsam Digiturk'ten KEN modem satın alıp kutuya bağayacağım.

Bu iki model arasında bunu başaran birileri var ve yol gösterirse çok memnun olurum.

Şimdiden çok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oseydik

Merhabalar,
    Daha yukarılarda benzer sorunlara değinilmiş ancak benzerlerinden ilham alarak sonuca ulaşmaya çalışarak her seferinde hüsrana uğradığım sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Huawei HG253s ana modem olmak şartı ile TP-Link TD-W8961ND modemi AccessPoint olarak salondaki digiturk kutuma wireless olarak bağlamak istiyorum ve bir türlü beceremiyorum. Kablo mesafesinde olmadığı için interneti wireless alıp kutuya kablolu göndermek tek amacım. Yani Access Point olarak kullanacağım TP-Link'in wireless yayın yapmasına gerek yok. İnterneti kablo ile kutuya gönderebilsin yeter.

Artık burada da bir yol bulamazsam Digiturk'ten KEN modem satın alıp kutuya bağayacağım.

Bu iki model arasında bunu başaran birileri var ve yol gösterirse çok memnun olurum.

Yaptiginiz ayarlar nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Orijinalden alıntı: oseydik

Merhabalar,

Yaptiginiz ayarlar nedir

Birbirlerine mac adreslerini tanımlamak, ap ip'sini ana modeme yönlendirmek, dhcp kapatmak, aynı yayın bandına getirmek ... gibi
    Ancak bunların hepdi farklı midemlerin anlatımlarından harmanladım.
    Huwaei'de ve tplink'te teker teker neler yapmam lazım bulamadım.

Bir de wds olayı var o hepten kafamı karıştırdı :)

• Merhaba benim TP link 901N marka access point modemim var karşı komşu için aldım interneti benden aldığı için ağı biraz daha genişletmek istedik sorunum şu daha önce böyle bişeyle karşılaşmamıştım hiç yeni olmaya başladı.
    acces pointe giden benim evdeki kendi modemimden ethernet kablosu var normal masa ustu pc ethernet kablosu acces pointin wifi ismi şifreleme gibi ayarlarını yaptım herşey normal ağa bağlanıyor fakat internete girmiyor laptop la bağlanıyor mesela dns sunucularını değiştirmediğim sürece laptoptaki normal sayfaları açmıyor skype vs açılıyor ama ben kendi telefonumla bağlanıyorum normal geziniyorum o da kendi telefonuyla bağlanıyor fakat sayfalar açılmıyor whatsapp konuşmaları felan geliyor ama facebook twitter yenilenmiyor veya tarayıcıya girdiğinde sayfalar yenilenmiyor sorun neden olabilir acaba yardımcı olucak birini arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bitexx

Merhaba benim TP link 901N marka access point modemim var karşı komşu için aldım interneti benden aldığı için ağı biraz daha genişletmek istedik sorunum şu daha önce böyle bişeyle karşılaşmamıştım hiç yeni olmaya başladı.
    acces pointe giden benim evdeki kendi modemimden ethernet kablosu var normal masa ustu pc ethernet kablosu acces pointin wifi ismi şifreleme gibi ayarlarını yaptım herşey normal ağa bağlanıyor fakat internete girmiyor laptop la bağlanıyor mesela dns sunucularını değiştirmediğim sürece laptoptaki normal sayfaları açmıyor skype vs açılıyor ama ben kendi telefonumla bağlanıyorum normal geziniyorum o da kendi telefonuyla bağlanıyor fakat sayfalar açılmıyor whatsapp konuşmaları felan geliyor ama facebook twitter yenilenmiyor veya tarayıcıya girdiğinde sayfalar yenilenmiyor sorun neden olabilir acaba yardımcı olucak birini arıyorum.

Firmware guncelleyip dhpc yi kapatin ve varsayinlan ag geçidi ile birinci dns yi modem ip verin

• Komşudan net kulllanmaktayım. Airties 5443 modem var bende. Onlar da TTNET'in verdiği dandik bir modem var pek çekmiyor. Alıcı olarak kullanabilir miyim 5443'ümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Komşudan net kulllanmaktayım. Airties 5443 modem var bende. Onlar da TTNET'in verdiği dandik bir modem var pek çekmiyor. Alıcı olarak kullanabilir miyim 5443'ümü ?

Komsunun modemde wds varsa ve wep sifre kullanirsa dedigin olabilir

• td854w var komşuda. Wireless alıcım kırıldı. Bendeki 5443'ü alıcı yapabilsem kullanacağım. Ama konudan hiç bir şey anlamadım. İlk mesajdaki resimler de silinmiş.
  • quote:

td854w var komşuda. Wireless alıcım kırıldı. Bendeki 5443'ü alıcı yapabilsem kullanacağım. Ama konudan hiç bir şey anlamadım. İlk mesajdaki resimler de silinmiş.

Daha once bu modeme bakmistim wds destegi yoktu elinizdeki modem şu durumda işe yaramaz

• Anladım hocam teşekkürler. Önümüzdeki ay internet alacağım zaten. 100 TL verdiğim alıcı yere düşüp kırıldı. Kullanıcı hatasından dolayı yapmadılar yalan oldu. 1 tane daha alacağıma eve internet alacağım artık. Güzel de bir modemim var zaten. Sağolun ilgi için.
  • quote:

Anladım hocam teşekkürler. Önümüzdeki ay internet alacağım zaten. 100 TL verdiğim alıcı yere düşüp kırıldı. Kullanıcı hatasından dolayı yapmadılar yalan oldu. 1 tane daha alacağıma eve internet alacağım artık. Güzel de bir modemim var zaten. Sağolun ilgi için.

Rica ederim
    Neti eve alacaksaniz en mantiklisi belki tarifeyle beraber modem verirler iki modemden birini ap yaparsiniz cekmeyen bolge kalmaz

• Taahhütname imzalamam hocam bir daha. 2 sene zor kurtuldum TTNET'ten. Doping falan alayım diyorum. Evimiz müstakil , ailemle yaşayacağım 1 sene daha. Seneye yaza kendi evime geçeceğim , apartmanda da kablonet mi uydunet mi ne var. Taahhütsüz uygun fiyata internet arıyorum 1 senelik
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.