Bildirim
KABLOSUZ MODEMİ BİLGİSAYARA USB İLE BAĞLIYABİLİYORMUYUZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
us robotics 9110 al bu aralar onda kampanya wireless adaptör veriyor böylece iki makinanda kablosuz olarak nete ulaşabilir yada masa ustünde bir ethernet kartın varsa herhangi bir wireless modem al bilgisayarını ethernet kablosuyla bilgisayara bağla
tek bilgisayardan kastın nedir anlamadım güvenlikamaçlı soruyorsan wep wap şifrelemeri var birde mac filtreleme var bunalrı kullanarak başkalarının sisteme girmelerini kısıtlamış olursun -
tek bilgisayar yok,
3 tane bilgisayar var fakat ethernet kartı olmayan eski bi P4 PC var ve 2 adette wireless li laptop var ben kablosuz adsl yi bu PC ye usb ile bağlamak istiyorum extradan kart parası falan vermemek için bu mümkünmü hem 3 kablosuz laptobu ve usb den pc ye bağlayabilirmiyim -
Bağlayamazsın. 6-7$ civarına ethernet kartı alabilirsin. O kadar pahalı değil. -
modemin usb girişi varsa neden olmasın olur
bütün bilgisayarlarını bağlayabilrisin sorun olmaz ama ethernet kartı alıp aski pc ne takıp öyle de kullanabilirsin -
saol -
Kablosuz adsl modemlerde usb girişi olan var mı? Ben şimdiye kadar görmedim.
quote:
Orjinalden alıntı: urs
bütün bilgisayarlarını bağlayabilrisin sorun olmaz ama ethernet kartı alıp aski pc ne takıp öyle de kullanabilirsin
-
quote:
Orjinalden alıntı: asprin
Kablosuz adsl modemlerde usb girişi olan var mı? Ben şimdiye kadar görmedim.
quote:
bütün bilgisayarlarını bağlayabilrisin sorun olmaz ama ethernet kartı alıp aski pc ne takıp öyle de kullanabilirsin
arkadaşım bilmiyorsan google dan bir arat usb wireless modem varmı yok yok mu -
quote:
arkadaşım bilmiyorsan google dan bir arat usb wireless modem varmı yok yok mu
http://www.datron.com.tr/datron/urundetay.php?malkodu=MD.DA-RTA770W
Evet varmış. Ben yok demedim zaten. Türkiyede satılan sayılı kablosuz modem var. Datron fazla satılan bir modem olmadığı için dikkatimden kaçmış. Başka var mı bilmiyorum. Ben bulamadım. -
var ingilizce yazarsan "usb wireless modem" diye arattıktan sonra grafiğe tıklarsan resimlerini görebilirsin -
Resimlere dikkatli bakarsan resimlerdeki modemlerin ne için olduğunu anlayacaksın. Adsl modem değil.
Yurtdışında bulabilirsin ama Türkiye'de satılanlar arasında ben bulamadım.
quote:
var ingilizce yazarsan "usb wireless modem" diye arattıktan sonra grafiğe tıklarsan resimlerini görebilirsin
-
sana gerçekten türkiyede satılkan bütün usb kablosuz modemleri göstermek isterim ama zamanım yok
ama buraya tıklarsan enazından birtanesini gösterebilrim
inan daha var ama benim yanlışımı bulmaya çalışacağına biraz daha dikkatli ara lütfen -
Arkadaşım senin yanlışını falan aradığım yok. Sen kendi kendine sorun yapıyorsun. Bilmediğim bir şeyi öğrenmeye çalışıyorum. Gerçekten bu modemleri bilmiyordum. Sen neden alınıyorsun ki?
Kablosuz modemleri ben de çok araştırdım. Bu yüzden olup olmadığından şüphelendim.
quote:
sana gerçekten türkiyede satılkan bütün usb kablosuz modemleri göstermek isterim ama zamanım yok
ama buraya tıklarsan enazından birtanesini gösterebilrim
inan daha var ama benim yanlışımı bulmaya çalışacağına biraz daha dikkatli ara lütfen
-
Us Robotics 9110 tam senin istediğin bir seçenek olabilir ..
Aynısını ben kullanıyorum..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dsl ışığı yanıyor internet ışığı yanmıyor
- türk telekom fiber kablo koptu
- ev interneti başka operatöre taşıma
- son bağlantı kurmanızdan bu yana bazı bilgiler değişti
- 50 mbps internet hızı nasıl
- türk telekom port açma ücreti
- gigafiber nedir
- turknet fiyat 2024
- turkcell abone sayısı
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X