Arkadaşlar internete bağlanmak için explorer sayfası açıyoum fakat şöle bi uyarı veriyor ''' şu anda kablsuz kullanıcı sayınız max 12 kullanıcıya ulaştı alternatif olarak kablo kullanın diyor''' kablosuz modemime bağlanılıyormu bağlanılmıyormu nasıl öğrene bilrim bununla ilgili bi yazılım varmı acaba ??? bide modemime bağlanılmaması için kullanabileceğim extra bi güvenlik duvarı yazılım fealn varmıdır???
Keşke Modem marka ve modeli ni yazmış olsaydınız. Belki kullanmış olduğunuz modemin direk ayarları hakkında birileri bilgi verebilirdi.
Yinede ben genel bir bilgi vereyim.
Modeminize erişen kullanıcılar, veriyi direk modemden aldıkları için ekstra bir güvenlik yazılımı kullanamazsınız. Ancak; Kablosuz modemlerde, kurulum yapılırken veya kurulum yapıldıktan sonra modem arayüzünden WPA, WPA2 veya WEP güvenlik ayarlarından kullanıcı adı ve şifresi belirlerseniz, sizden habersiz bağlantı yapmak isteyen kullanıcılara sizin daha önce belirlemiş olduğunuz giriş şifresi sorulacaktır. Haliyle şifre doğru verilmezse giriş te olmayacaktır.
benim modemin markası airties 205 kablosuz modem ve dediğiniz gibi şifreleme işlemini yaptım yani ben evden bağlanmak istediğim zman bile bana her defasında şifre soruyor ki diğer kullanıcılarada sorar diye düşünüyorum ve oturduğum çeveredede beni tanıyan allahın kulu yok yani şifremi bilmelerine imkan yok nasıl olabilir bu iş
modem ayarlarında sanıyorum "kablosuz" sekmesi altında ip filter olması gerekiyor. oraya kendi bilgisayarının ip sini gir ve izin ver de. böylece senden başkası asla modeminden veri transferi yapamaz. bağlanıyor gibi görünür ama kendini kandırır
deneyecem ama kendi pc mdeki ip numarasına nerden ulaşabilrim ağ bağlantılarında bulunan bağlı olduğum ağ bağlatısına sağ tıkladığımda gelen özellikler sekmesindeki tcp ıp denmi ulaşabilrim. eğer ordansa orda otomatik ip al sekmesi tıklanmış yani ip nosu yok
yok orda görünen değil. ağ bağlantısı durumunu aç. orda ayrıntıları tıkla. fiziksel adres in karşısında yazan senin ip adresin.
çok saol şimdi tamamdır bunu kesinlikle uyguluyacam dün akşamki şok bana yeter 12 kişi zaten bağlantı limitli bana yetmiyor... çok tşkr ninca
rica ederim. kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme