Arkadaşlar ben hem kablolu hem kablosuz internet kullanıyorum (bir tane masaüstüm var bir tane notebook) ancak kablosuz internetim arada bir gidiyor ve ful çekiyor göstermesine rağmen bağlanamıyor ama kabloluba bir sorun yok bunun sebebi nedir.
Yardımcı olursanız sevinirim.
XalxaX
kullanıcısına yanıt
notebook tan mı bağlanmaya çalışıyosun...wireless kartında bi problem olmuş ola bilir,sen modem kabloluda düzgün çalışyor demişsin gine modemde teknik bi arıza ola bilir... ama önce bi telefondan veya notebooktan wireless le modemi test et bağlanmaya çalış olmassa modemi değiştirirsin mecburen
Akpınar42A
kullanıcısına yanıt
evet notebooktan bağlanmaya çalışıyorum ama notebookta bir sorun yok çünkü telefonu hotspot Wi-Fi yaptım ve sorunsuz bi şekilde bağlandım. Ayrıca telefonla denediğimde de aynı sorunu yaşadım ama telefonla başka bir Wi-Fi ye sorunsuz şekilde bağlanıyorum.
Yani sence sorun modemde mi? Modemi değiştirmek mi gerekiyor?
çok yüzeysel anlatmışsın birçok sebebi olabilir
bu anlattıklarımdan yola çıkarak bir şey bulabilir miyiz yani yüksek ihtimalle olabilecek sebepler neler?
Var mı senin aklında bir düşüncen çünkü ben pek anlamam bu işten bu yüzden bu kadar yüzeysel yazabildim sorunumu
quote:
Orijinalden alıntı: Xalxa
bu anlattıklarımdan yola çıkarak bir şey bulabilir miyiz yani yüksek ihtimalle olabilecek sebepler neler?
Var mı senin aklında bir düşüncen çünkü ben pek anlamam bu işten bu yüzden bu kadar yüzeysel yazabildim sorunumu
çevrende çok fazla kablosuz modem varsa modemlar aynı kanaldan yayın yapıyorsa parazit yapabilir. wifi adaptörün de sıkıntı olabilir başka bir pc veya telefon ile modem wifi olarak bağlanmayı dene sorun çıkmazsa sorun laptoptadır
XalxaX
kullanıcısına yanıt
sana tavsiyem modemi bi degiştir çünkü tel. ve notebookta sorunsuz bağlanıyorum dedin...geri ye tek bişey kalıyor modem...
wireless kanalınızı değiştirmenizi öneririm çakışma o yüzden olabilir. Olabildiğince çevrenizde kullanılmayan kanallardan yayın yaparsanız daha sağlıklı olur parazit yapma oranı düşer