Bildirim
kablosuz şifre öğrenme
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Banada lazım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modemin arayüzüne girebilirsen öğrenirsin. -
Modem arayüzüne girebilmek içinde gene internete bağlanman lazım
quote:
Orijinalden alıntı: thesles
Modemin arayüzüne girebilirsen öğrenirsin.
http://192.168.2.1/login.html?ErrorCode=6
şifre istiyor?
@Teknoloji.Doktoru,
ben nete girebiliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 10 Temmuz 2015; 12:11:13 > -
internet sağlayıcınız ttnet ise ve internet sahibi modem arayüz şifresini değiştirmedi ise şu şifreleri deneyin,
Admin - TTnet
Admin - password
bunlar standart , birde modem marka model biliyorsanız oradan da yaklasabiliriz olaya -
Modem air5450
Verdiğim linki tıklayınca direk şifre istiyor, ID istemiyor, şuan mobilim ama 'admin' girdim olmadı,
Hocam şifre kısmını boş bırakıp girmeyi dene 5450 , 5340 vb daha önce okumustum biryerde şifre kısmını boş bırakınca giriyordu sanırım. Diyelim şifreyi bulamadık , modem sahibi şifreyi değiştirmiş. Ozaman modemi resetle , bu dediğim yolları tekrar dene. -
boş geçmeyi ben de bir yerde okumuştum, denedim olmadı, modeme reset atamam, bilgisi olmadan şifreyi ele geçirmeliyim :) -
admin ttnet yapıp denedin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ErenHncr
admin ttnet yapıp denedin mi?
denedim olmuyor, zaten verdiğim linki tıkladıgımda (modem arayüz linkidir) direk şifre istiyor, kullanıcı adı sormuyor -
Sifreyi ttnet yapip dene olmadi admin yap o da olmadi bos birak dene
quote:
Sifreyi ttnet yapip dene olmadi admin yap o da olmadi bos birak dene
hepsini denedim olmuyor, standart değilmidir bu şifre, değiştirmiş olabilirler mi? -
Standarttir ama degistirmis.
win 7 de ağ bağlantılarım ağ ve paylaşım merkezi de buradan kablosuz ağlar de açılan ekranda bağlandığın üzerine sağ tıkla özellikler de açılan sekmede güvenlik de ve ağ anahtarını gösterin yanındaki tik işaretini koy şifre görünür -
Keske ilk mesaji okusaydin.
quote:
Keske ilk mesaji okusaydin.
pardon ya ben hem kablolu hem kablosuz okudum orayı -
Ben olsam modeme kurdanla suikast duzenlerdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X