Arkadaşlar bende 2 tane windows 8'li laptop var. Bunları multiplayer oyun oynamak için kablosuz bir şekilde yerel ağ oluşturulabilir mi?
quote:Orijinalden alıntı: Turk'm Bknz ! Hocam öncelikle araştırmamı kendi bilgim dahilinde yapmaya çalıştım. Çıkan sonuçlar genelde wireless modem aracılığıyla olan ağ bağlantılarıydı. Benim ne internetim, nede kablosuz modemim var.
quote:Orijinalden alıntı: pro_to_tip quote:Orijinalden alıntı: Turk'm Bknz ! Hocam öncelikle araştırmamı kendi bilgim dahilinde yapmaya çalıştım. Çıkan sonuçlar genelde wireless modem aracılığıyla olan ağ bağlantılarıydı. Benim ne internetim, nede kablosuz modemim var. - Nerden internete bağlanıyorsuz ?
quote:Orijinalden alıntı: Turk'm quote:Orijinalden alıntı: pro_to_tip quote:Orijinalden alıntı: Turk'm Bknz ! Hocam öncelikle araştırmamı kendi bilgim dahilinde yapmaya çalıştım. Çıkan sonuçlar genelde wireless modem aracılığıyla olan ağ bağlantılarıydı. Benim ne internetim, nede kablosuz modemim var. - Nerden internete bağlanıyorsuz ?