Şimdi Ara

kaç dps'de oynuyorsunuz ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0gamer

quote:

Orijinalden alıntı: badchucky

400 DPİ 0.7 sen ama silverdayız

düşükte oynuycam derken mause çeviremiyorsundur hocam arttır biraz

bende anlamadım 1300 saat oynadık 250 win silver elite masterdayız

• 2250 dpi, 2.9 sens. Smurf hesabım 9 winde son maç le-dmg idi herkes ben dışında yani dmg başlamak üzere asıl hesabımda da dmg-le gidip geliyorum.
  • Çok yüksek sens ile oynayan arkadaşlar ani reflekslerde hedefi bulamama sorunu yaşayacaktır diye düşünüyorum.Düşük sens in en büyük avantajı aim kontrolüdür.
  • Rutbem le
    400 dpi 2.9 sens ile oynuyorum 2.4 arasi kafam bozuldu mu degistirebiliyorum ama 2.9 bile ani donuslerde 360 derece donuslerde sorun cikartiyor dusuk oldugu icin.Cozunurluk 4:3 ekran 1024 piksel.

400 dpi 1 sens oynuyorum diyen yalan soyluyordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Rutbem le
    400 dpi 2.9 sens ile oynuyorum 2.4 arasi kafam bozuldu mu degistirebiliyorum ama 2.9 bile ani donuslerde 360 derece donuslerde sorun cikartiyor dusuk oldugu icin.Cozunurluk 4:3 ekran 1024 piksel.

400 dpi 1 sens oynuyorum diyen yalan soyluyordur.

0.7 ile oynuyorum
  • 2160dpi 0.4 sensitivity @1080p144hz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 2 Ekim 2015; 13:39:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000dpi 1 sens
  • 0.7 sens 1.150 dpi
    windows sens:6
    raw input:off
    mouse acceleration:off
    *
  • quote:

Orijinalden alıntı: mapheluiT

düşük olması dahamı kavrama avantajı saglar

Hedefi daha kolay tutturup daha iyi aimlock yaparsın. Ters recoili daha iyi yaparsın. Daha önce düşükte oynamadıysan 600 dpi 3.0 sens ile başlayıp yavaş yavaş düşürebilirsin.
  • 400 dpi 1.7 sens su anlik.

• 400 dpi 2.3 sens. ama sürekli sensi değiştiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsungerHeisen -- 2 Ekim 2015; 15:16:18 >
  • şu raw input dedikleri ne oluyor biliyomusunuz ?
  • şu anki optik seçeneklerinde hiçbir fark yaratmaz emin olabilirsin. Nasıl hoşuna gidiyorsa öyle oyna kimseye göre kendini kalıba sokma. Şahsen ben 2007 yılından beri, w sens 6, 400/450 dpi ve 2.9/2.8/3.1 sens ile oynadım. Kinzu, xai, sensei ve deathadder başta olmak üzere epey çeşit fare kullandım hepsi için küçük küçük oynamalar yapınca düzeliyor. Bir kere alıştıktan sonra zaten değiştirme ihtiyacı duymuyorsun.
  • 400 dpi 500-1000 hz değişiyor hzyi daha sabitleyemedim iki türlü de onuyorum. oyun için 3.2 yada 3.6 yapıyorum.
  • Resolution: 1024*768 Scrt
    Grafik Ayarları: Her şey en düşükte .
    Sens.: 2(Bazen 2.5) DPI: 400
    Win. Sens.: 6/11 (Hassasiyet artırma kapalı)
    m_rawinput "1"
    m_customaccel "0"
    Fps.: 60-90 arası en fazla. zaten 80 ve ya 90 oldu mu normal derecede çok kasma olmadan oyun oynanıyor normal bir şekilde. Bazen çok düşüşler oluyor neden ise(güncellemden olabilir) o aralarda kasma olabiliyor.

(Bu arada bazı arkadaşlar "Çok düşük sens kullanıyorum diyenler yalan söylüyordur. Çünkü ani dönüş refleksleri yapamazlar" demişler. Doğrudur normal bir mouse kullanıyor iseniz bu zordur. Lakin çoğu kişi artık pahalı pahalı mouse lar kullanmakta ve yazılım ayarlarından mouse a atanan bir tuş ile direk salisede arkaya dönme ve yine basınca öne dönme tuşu olarak ayarlayabiliyorlar. Özellik ile online da oynayan çoğu kişi bunu yapıyor. Lan game'de pro oyuncualr yapıyor mudur bilmiyorum. Büyük ihtimal yasak olduğu için yapılmıyordur. Zaten çoğu koldan oynuyor. Oyunda büyük ihtimal bu kod yasak değil . Zaten makro kullanılabildiği için, engel olunamıyor. Bu ayarı yapamayanlar ve ya yapmadan ve ya mouse udna böyle bir ayar olmayanlar ise büyük ihtimal koldan oynuyordur. Kolunu hareket ettirerek mouse hareket ettiren birisi için zaten direk dönüşler zor olmaz. Bu şekilde birçok pro.oyuncu var zaten. Ama bilekten oynayan kişiler için ani dönüşler vs çok zor olabiliyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 4 Ekim 2015; 0:28:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Onder Akbas O kullanıcısına yanıt
    360 derece neden dönmek ister ki biri? :D 180 yeterli. 400/1 cidden bayağı düşük ama hala oynanabilir seviyede.https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UaM765-S515ibLyPaBtMnBz7xiao0HL5f-F1zk_CSF4/edit#gid=1762004852 burada 400 civarı kulananlar var
  • 1366x768 1700dpi 6.5 sens

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonight We HUNT. -- 3 Ekim 2015; 16:31:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 dpi 3sens
  • Tonight We HUNT. kullanıcısına yanıt
    Rutbe ne peki

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.