arkadaşlar bugün netim ödenmeyen borçlardan dolayı kapandı da tekrar açılması için bütün faturaları ödemem gerekiyor mu? 2 tanesini ödersem açılır diye duymuştum doğru mudur acaba ?
Yolacağı kadar yolmuş seni ttnet daha niye kaşınıyorsun öde bir an önce borcunu boşver interneti evini elinden almasınlar
quote:
Orijinalden alıntı: Normandia_06
Yolacağı kadar yolmuş seni ttnet daha niye kaşınıyorsun öde bir an önce borcunu boşver interneti evini elinden almasınlar
çok yardımcı oldun kardeşim teşekkürler senin sayende evimde huzur içinde oturabilicem :)
Önce borcunun hepsini öde kapattır netini borcu yoktur diyede belge al ondan sonra yeniden bağlatırsan bağlatırsın ama senin dediğin şekilde bir kısmını ödeyim dersen hayat boyu borçlu kalacaksın zaten faiz işlemiştir ödenmemiş faturalarına 2 ayı yatırıp açtırırsan o binen faizi görmezden gelip yastık altı yapacak ttnet gel zaman git zaman hiç borcun kalmassada o faizleri faiz binmiş şekliyle 5-6 yıl sonra karşına çıkarırlarrr biz ttnetin huyunu suyunu çok iyi biliyoruz dediğimi yap benden sana tavsiye :))
tam emin olmamakla beraber günü geçmiş bütün faturalarınız ödenmeden açılmaz
bi zamanlar benimde 3 tane birikmişti en eski olan 2 taneyi yatırdım son faturanın da ödemesi 3-4 gün geçti onu bile ödemeden açmamışlardı ...
arkadaşım bir kısmı derken toplam 3 fatura var 2 sini ödeyeyecem ya
quote:
Orijinalden alıntı: lazzier
arkadaşım bir kısmı derken toplam 3 fatura var 2 sini ödeyeyecem ya
son faturanın son ödeme tarihi geçmemişse ilk iki faturayı ödeyince açılır, son faturanın son ödeme tarihi geçmişse hepsini ödemeden açılmaz..