Şimdi Ara

Kaç int kaç str anlayabilirmiyiz----1-2 sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar geçen sene bu çarı baya kasmıştım sonra bıraktım ve geçen hafta yeniden başlamaya karar verdim.Sıfırdan blade kastım 20 lvl e kadarama canım sıkıldı ve bende kuzenimden geri aldım çarımı bir sene boyunca çarımı kasmayan kalmamış 71 level olmuş ve birşeyi merak ediyorum str ve int dağıtımını nasıl yapmışlar? ayrıca bir kaç yanlış skil vermişler bunları iptal etmem lazım nasıl yapıcam

• yukarı
  • Skilleri silk alıp delete yapabilirsin ya da potçudan görev alıp Curse heart toplayıp delete edebilirsin...
    Statları ise üzerindeki elbiseler+premium+dress STR ve INT'lerini saymadan toplamlarını çıkar ve bir yere tut...Onda sonra Rev6'dan Stat hesaplayıcı var oraya girip hesaplayıp karşılaştırabilirsin
  • çok teşekkürler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Marley

çok teşekkürler dostum

Birşey değil
  • O 1. mavi skilin yerine dewil bowun bi öncesini koy.
  • Stat dağılımını anlamak için karakterinizdeki tüm itemleri çıkarın..Sonrahttp://nivlam.igamelegit.com sitesinden stat bölümüne gelin..Str ve int durumunu buradan anlayabilirsiniz..

Skilleri düzeltmek için potcudan Editing Skill görevini almalısınız toplayacağınız keseler tüm moblardan düşer..istediğinizde görevi teslim edebilir istediğinizde yeniden alabilirsiniz..Teslim ettiğinizde size skilleri geri alabilmeniz için görev itemi verecek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    güncel cs 1.5 server var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun
  • Arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım böyle bir sonuç çıktı full str oluyor dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bob Marley

Arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım böyle bir sonuç çıktı full str oluyor dimi

[simage]http://img521.imageshack.us/img521/6338/wwm71abtmp.jpg[simage]

aynen
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar bu skilleri düşürmek için gereken o mavi şeyde çok zor çıkıyor yav
  • Şu şekilde de hesaplayabilirsin. ( Üzerinde hiç item kalmamalı gdf, avatar vs her şeyi çıkar )

Stat hesabının formülü =

STR Charlar İçin

[ ( LvL - 1 ) x 4] + 20 = STR Miktarı veya [ LvL - 1 + 20 ] = INT Miktarı

INT Charlar İçin

[ ( LvL - 1 ) x 4] + 20 = INT Miktarı veya [ LvL - 1 + 20 ] = STR Miktarı

Örnek : 70 Lvl STR charda bulunması gereken STR miktarı

Çözüm : [ ( 70 - 1 ) x 4 ] +20 = 296 STR veya [ 70 - 1 + 20 ] = 89 INT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_ZerO -- 31 Temmuz 2009; 11:09:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_ZerO

Şu şekilde de hesaplayabilirsin. ( Üzerinde hiç item kalmamalı gdf, avatar vs her şeyi çıkar )

Stat hesabının formülü =

STR Charlar İçin

[ ( LvL - 1 ) x 4] + 20 = STR Miktarı

INT Charlar İçin

[ ( LvL - 1 ) x 4] + 20 = INT Miktarı

Çözüm : [ ( 70 - 1 ) x 4 ] +20 = 296

Çok teşekkür ederim bu şekildede yaptım ve str 300 çıktı full str imiş Fakat fire 56 lighting 55 cold 20 manyak oğlu manyaklar full lighting çarı bu şekile getirmişler çar 71 level skiller 56 lvl

• Belli ki biraz hor kullanılmış...

SP Farm yapman gerekiyor gibi.

http://forum.donanimhaber.com/m_8362588/tm.htm

Bu başlığı bir kontrol edersen yararına olacaktır...
  • Konuya baktım fakat şuan niya guardları anca kesebiliyorum skiller 56 lvl daha yüksek levellere dalamıyorum biraz zor olcak
  • 71 LvL de Niya Guard ve Bone Soldier' ları kesebiliyorsan iyidir. Orada SP toplayacaksın. Ancak tavsiyem yeni char. Malum 100 lvl skilleri 13k sp istiyor. İleride çok zorlanırsın.
    Ong farm yapıp 2-3 m sp ile LvL kasmak daha mantıklı. Emek vereceksen değsin bence...
  • Yeni çar ile başlamakta çok sıkıyor ama72 lvl olmadan lighting i 71 e getirebilirmiyim sizce skil düşürme görevine başlaıdım 6 tane topladım şuan

Şuan:Ligting:55
    Fire: 56
    cold: 20
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_ZerO

Şu şekilde de hesaplayabilirsin. ( Üzerinde hiç item kalmamalı gdf, avatar vs her şeyi çıkar )

Stat hesabının formülü =

STR Charlar İçin

[ ( LvL - 1 ) x 4] + 20 = STR Miktarı veya [ LvL - 1 + 20 ] = INT Miktarı

INT Charlar İçin

[ ( LvL - 1 ) x 4] + 20 = INT Miktarı veya [ LvL - 1 + 20 ] = STR Miktarı

Çözüm : [ ( 70 - 1 ) x 4 ] +20 = 296 STR veya [ 70 - 1 + 20 ] = 89 INT

Teşekkürler hocam

• www.rev6.com'a gir..

Orda sol üstte Nivlam diye bir bölüm var . Diledigin gibi bakabilirsin neye bakmak istedigine.
  • Bence boşa uğraşırsın. Kim bilir ne kadar vaktini alacak ve gold. Ben olsam açarım bi char. Ong farm ile istediğim sp yi yaptıktan sonra bakarım keyfime...

quote:

SllcKYlldrM

mesleğim gerçekten öğretmenlik desem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_ZerO -- 31 Temmuz 2009; 12:10:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.