Şimdi Ara

Kaç Kamera çok fazla?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
26
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7-8 yıl önce Nikon D5600 aldım. Hiç kullanılmadı, garajda kutusunda muhafaza edildi. Yakın zamanda fotoğrafa olan tutkumu yeniden keşfettim. Bu sefer Makro için, ilk defa astro için. Ebay'den eski bir AF nikkor F mount lens satın alarak başladım, onunla fotoğrafçılığın temellerini öğrendim. Ayarları manuel olarak çevirmeyi öğrendim ve birdenbire Refleks aynadan Telefotoya ve prime'lara kadar 8 f-mount lensim oldu; bütçem dahilinde bulabildiğim her iyi fırsatı satın aldım. Bu arada bir arkadaşımdan aynasız kamera diye bir şey olduğunu öğrendim. Sony Alpha a7iv kiralamıştı ve bana kaydettiği küçük bir klibi göstermişti. DOF, bokeh, kalite ve her şey beni büyüledi ama benim için biraz fazla zengin.

Aynasız kameralar hakkında bilgi edinmeye başladım ve Sigma SD quattro'ya rastladım. Tasarımı ve kötü şöhretli sensörüne bayıldım, pek bir şey bilmeden satın aldım. Alıcının pişmanlığı nedeniyle onu iade etmek zorunda kaldım. D5600'ümü 2 kit lensle birlikte sattım, bir D800E aldım. 36MP görüntü kalitesini ve ayrıca Tam kareyi seviyorum.

Ebay'de uygun bir fiyata kit lensli başka bir Sony SLT a37 satın aldım. Birkaç yüz fotoğraf çektiniz, Sony'nin "Steady Shot" özelliğini öğrendiniz ve Nikon 800e cihazımda bu özelliğin olmadığını mı fark ettiniz? Bazı lenslerde AF'yi kullanmak için dahili bir motora sahiptir.

https://vlc.onl/

I got this,,...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceffer -- 30 Ekim 2024; 16:37:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.