Şimdi Ara

Kaç saat dizi izlediğimizi hesaplayan site?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba izlediğimiz dizileri eklediğimiz ve sonrasında toplamda kaç sezon ve kaç saat dizi izlediğimizi ölçen bir site varmı acaba bildiğiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dizilerin Kaç Saat Sürdüğünü Hesaplayan Site

Günümüzde dizi izlemek pek çok kişinin keyif aldığı bir etkinlik haline geldi. Fakat izlediğiniz dizilerin kaç saat sürdüğünü merak ettiğinizde, hesaplama yapmak zorlu bir iş haline gelebilir. Neyse ki, bu süreci kolaylaştıran "dizi süresi hesaplama" siteleri mevcuttur.

Bu siteler, izlediğiniz veya izlemek istediğiniz dizilerin toplam sürelerini hesaplamanıza olanak tanır. Yapmanız gereken tek şey, dizinin adını veya IMDb kodunu siteye girmektir. Site, her sezon ve bölümün süresini otomatik olarak hesaplayarak size dizinin toplam süresini verecektir.

Bu siteler sayesinde, bir diziyi kaç saatte bitireceğinizi veya bir diziyi izlemek için ne kadar zaman ayırmanız gerektiğini kolayca öğrenebilirsiniz. Ayrıca, izlediğiniz dizilerin toplam süresini takip ederek ne kadar zaman harcadığınızı görebilirsiniz.

Dizilerin kaç saat sürdüğünü hesaplayan siteler, dizi severler için oldukça faydalı araçlardır. Bu siteleri kullanarak, izlediğiniz veya izlemek istediğiniz diziler hakkında daha iyi bir fikre sahip olabilir ve zamanınızı daha verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dizimag dizinin ne kadar sürdüğünü ve senin kaç saat dizi izlediğini söylüyor.
  • (kendime cevap)

http://followmy.tv/

bu olayı tam olarak hesaplıyor.
  • Teşekkürler link için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizimag den izliyorum ben orada hesapları var.

http://www.pogdesign.co.uk/cat/

takip ediyorum ne var ne yok orada da hesaplamalar yapılabiliyor.
  • Link için teşekkürler
  • Ben geçende uykum yokken telefonu elime alıp hesaplamıştım ama uyanınca unutmuşum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.