Merhabalar ben 10.sınıf öğrencisiyim ve üniversite sınavlarına 2 senem kaldı aklımda eczacılık okumak var ve aklımda eczacılık ile ilgili soru kaldı bende sizlere sorayım dedim illa ki aranızda konu ile ilgili bilgi sahibi insanlar vardır şimdiden teşekkürler SORULAR: -Birden fazla eczane açabiliyor muyum? -Açabiliyorsam kaç tane açabiliyorum? -Başında durmam gerekir mi?(bu soru yani başına yardımcıyı koysam çünkü 2 dükkan açabilirsem nasıl aynı anda başında duracağım) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLDZ- -- 22 Kasım 2021; 0:59:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaç tane eczane açabilirim?
-
-
Ailem varlıklı demeyi unuttun hocam
-
-
aslında planım şuydu ilk açtığım yerden parayı biriktirip ikinciyi açmak dükkanı satın alamam zaten işlek bir yerde ve ruhsat haricinde pek tutmaz diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kullanıcıyı etiketleyeceğinizi biliyordum ama yani tek dükkan açabiliyorsak 100bine girince hukuk seçerim niye eczanecilik seçeyim ki
Hocam ben senin yerinde olsam sağlam kasar ingilizce tıp okurdum. Okul süresince de Amerika'dan arkadaşlar edinip canlı sohbet eder ingilizcemi mükemmelleştirip diplomayı alır almaz Amerika'ya kaçardım. Bu ülkede artık hiçbir işin garantisi yok. Tamam Amerika'da doktorlar biraz fazla çalışıyor ama senede en kötü 250 bin dolar kazanıyorlar. Orada tıp okumak çok pahalı olduğundan çoğu kredi borcuyla mezun oluyor senin öyle bir derdin de olmaz. Biraz kasarsan işe başladıktan tam 2 sene sonra Amerika'da ev sahibi olabilirsin hem de borçsuz harçsız. Bu mesleği on yıl yapıp kendini sıkmadan para biriktirsen dolar milyoneri olarak emekli olursun. Ondan sonra dünyayı gez, canın ne istiyorsa yap.
-
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ama ben ülke sınırları dışında yaşam sürmeyi istemiyorum ayrıca hani değişik gelebilir ama tıp gelse bile okumak istemem çok güzel meslek ama bana göre değil diye düşünüyorum eczacılık bana göre garantisi olan ticari meslek 2dükkan açsan kolay kolay batmazsın diye düşünüyorum sağlık çünkü bitmez diye düşünüyorum çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Rica ederim dostum elbette en önemlisi sevdiğin işi yapmak. Bu dünyada sevdiğin işi yapmak en büyük zenginlik. Yurt dışı tavsiyesini bizim ülke ilerde nasıl bir yer olur kestirmek güç o yüzden verdim. Ülkenin sosyolojik yapısı çok değişebilir. Umarım herşey istediğin gibi olur
-
herkesin gönlüne göre olsun tekrardan teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X