Şimdi Ara

Kaçak elektrik ile mücadelede şifreli elektrik dönemi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Bende doguluyum ve haklisiniz. Tembel dir dogulular bi tek cocuk yaparken caliskanlar. Devlet herseyi yapsin ayağa kadar getirsin isterler sonra da devleti arkasindan vurular devlet bize bahmiiirrr derler. Karadenize bakiyrm adamlar yaylalara kendileri elektriklerini goturuyor cesmesini yapiyor devlet geliyor hazir olani duzenliyor, ic anadolu ya bakiyorum yorukler daglra toroslara elektrkk yol su kendileri goturuyorlar devlet geliyor duzenliyor. Doguya bakiyorum devlet hizmet goturuyor adamlar yardim edecegine kostek oluyor hizmet ayaklarina kadar geliyor bu seferde begenmiyor. O mabadini kaldirda isin bi ucundan tut yardımcı ol desen devlet baa bahacak der. Dogudan adam olmaz bizzat tanidiklarimdan ve dogudaki gozlemlerinden yola çıkarak yazdim.
    Yaşın eminim 15-16dır.hadi onu geçtim büyük olduğunu varsayıyorum bu seferde zekadan kalıyorsun. Hep aynı ezbere şeyleri tekrar tekrar söylüyorsunuz. Doğuda filan yaşıuor olamazsın eminim ama ben doğuda yaşıyorum heray 200 lira fatura ödüyorum çevremde de şahsen çok nadir denk geldim. Kullananlar köyde yaşıyan fakir insanlar genelde.istanbuldaki kaçak elektrik kullanan bi fabrikanın doğudaki 1 şehrin tüm elektrik kullanımına eşit olduğunu bilmiyorsun dimi!? Yahu artık birazda beyninizi kullansanız? Çok zor biliyorum ama bi deneyin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.