Şimdi Ara

'KAÇAK İNTERNET KULLANMANIN KAÇAK ELEKTRİK KULLANIMINDAN FARKI YOK!..' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Ben 6 ay binamızın yanında ki inşaata elektrik verdim uzatma kablosu ile normalde 90-100 lira elektrik faturası geliyordu sonra 500-600 oldu.faturalarımı müteahhit ödedi :D şimdi kaçak mı kullanmış oldum sana mı kaldı benim parasını verdiğim elektriği kime vereceğim sayaç belli internettede kota belli istersem tüm ilçeye dağıtırım parasını ödedikten sonra :))

dostum o adamın sana 100 vermiş ama kendisi çok pis kar etmiş ben olsam üstüne para isterdim normalde sanayi elektirği bağlatması lazım onunda fiyatı ortada

• tahsin yılmaz bize ahlak dersi mi veriyorsun sen ahlaksız bir şirkette ceo olduğunu unuttun heralde.inşallah bu kaçak internet kullanıcısı 10 15 milyonlara çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Tek birşey söyleyeceğim;

Personellerine 16mbit interneti 29.90TL'ye veriyorlarmış, bu etik mi?

Gayet etik. Nesi mantıksız? Adam sattığı ürünü kendi çalışanına indirimli verir. Birçok firma yapıyor bunu.
  • aldiginiz hizmeti paylasmak etikle bir alakasi olmadigi gibi suctur. once trasi keseceksin. neymis kac hanenin baglantiyi kullandigini biliyorlarmis. madem biliyorsun neden engel olmuyorsun. engel olmuyorsan sende kanunen suclusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

@Yazılımcı Online

yasalar önünde suç olabilir, ama bu ülkede kaçakçılık yapmakta suçtur ama kimse birşey söylemez, sigara uyuşturucu ve silah kaçırılır.. hatta kaçırırken başınıza birşey gelse tazminatı bile alırsınız devletten.. askeri polisi bilir kimin bunları yaptığını bir şey söylemez.. Yoksa devlet artık terör bitecek bile dese 10günde biter..

keza elektiriği kaçır kimse birşey söylemez.. Küçük nufuslu doğu bölgeleri 1ml nufuslu illerden çok elektirik kullanıyor ama devlet hiçbirşey söylemiyor.. suç ama takan var mı?? yok..

toplu internet kullananlar yine çoğu öğrencidir.. 240tl kredisi yatınca ahey ahey diye sevinen adamlar bunlar.. ttnet zarar mı ediyor?? hayır tam tersi milyarlarca dolar kar açıklıyor her dönemde.. İphone çok satınca ucuzladı mı?? ucuazlamaz çünkü bütün özel şirketler kitleme politikasındadır.. herkes internet alsa yine ucuzlamayacak çünkü max kar istenir.. ama gel gör ki adamın birisi çıkıpta kaçak elektirik kullanmaktan farkı yok diyebiliyor.. insanda biraz utanma olur yahu..

o elektiriği kaçıran adam kansızdır, teröristtir, bu ülkede nefes almaya hakkı bile yoktur.. ama gel gör ki adam 3-5 kuruşla geçinmeye çalışan öğrenciyle aynı kefeye koyuyor.. Bu arada sana bir şey söylemiyorum dostum bunlar o lafı söyleyen utanmaza..

aynen kaçak elektriğin faturasını sen ben ödüyoruz. Adamlar kaçak elektrik kullanarak resmen milletin hakkını gasp ediyor

ortak paylaşım yapılan internetin parasını adamlar ortak ödüyolar onların parasını vatandaş ödemiyor

• Tahsin Yılmaz son zamanlarda gördüğüm en büyük troll.

Böylesine bir kullanıcı serzenişi varken böyle bir açıklama. Kahkaha attım vallahi. Çok ciddiye almayın ve mantık aramayın.
  • Kaçak elektrik kullanımı ilepaylaşılan Internet bağlantısı baştan teknik olarak bile aynı değil. Kaçak kullandığınız elektrik hakkınız olan bir şey değildir, ona para vermemişssinizdir. Internet ise telefonunuz kullandırmanız gibidir. Zaten faturasını ödüyorsunuzdur, yada kendi elektrik sayacınızdan kmşuya seyyar lamba uzatmak gibidir. Ancak paylaşılan Internet'e karşı olduğumu da belirteyim. Kimin ne yaptığının belli olmadığı sistemlerde başınız ağrıyabilir. Ucuz ve sınırsız belli hız kademeelerinde verilcek hizmet kaçak kullanımı engeller. Saçma kotalarla insanları 19, 29 liraya abone yapmak yerine 15 liradan başlayan fiyatlar ve 2 mbitten başlyan hızlarla abonelik satmak uzun vadede firma yararınadır.
  • İyi o zaman arkadaşım telefonumu 2 dk. kullanmak istediğini söylesin ve 2 dk.lık görüşme yapsın. O zaman arkadaşıma kendi istek ve rızamla kullandırdığım cep telefonu görüşmesi/ ev telefonu da suç olur o zaman?
  • 2 kişisinizdir ve karnınız açtır.Ve yapılacak 2 şey vardır.

Ya markete gidip ekmek çalıp kaçmak,yada parasını verip bir ekmek alıp ikiye bölüp yemek.

Bu iki olay birbiriyle aynı görülüyorsa evet ben suçluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

2 kişisinizdir ve karnınız açtır.Ve yapılacak 2 şey vardır.

Ya markete gidip ekmek çalıp kaçmak,yada parasını verip bir ekmek alıp ikiye bölüp yemek.

Bu iki olay birbiriyle aynı görülüyorsa evet ben suçluyum.

• Saçmalığın alası ! Elektirk, su temel ihtiyaçlardır ve fiyatları da makul seviyelerin üzerine çıkamaz. İnternet ise sıradan ihtiyaçtır. He eğer temel ihtiyaçsa fiyatları da makul seviyelere çekilmek zorundadır. (Tabi şu anki hız / fiyat a bakarsak hiç de sıradan değil "lüks" kapsamına girmektedir.)

Veriler: Asgari ücret 701 TL = 8 Ay X ( 20 Telefon + 65 İnternet ) + 21 TL

İroni: Ulaştırma Bakanımız: "Türkiye'de internet fiyatları pahalı değil."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc_kopatim -- 25 Nisan 2012; 17:10:52 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.