Şimdi Ara

'KAÇAK İNTERNET KULLANMANIN KAÇAK ELEKTRİK KULLANIMINDAN FARKI YOK!..'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"KAÇAK İNTERNET KULLANMANIN KAÇAK ELEKTRİK KULLANIMINDAN FARKI YOK!.."

Toplantı sırasında kurumun müşterilerine bakış açısı, yakın gelecekte hedeflenen bazı hizmetlerin yanı sıra en yetkili ağızdan kurumun eksikliklerinin de dile getirilmiş olması TTNet yönetim ekibinin özeleştiri konusundaki samimiyetini gösterdi. Tahsin Yılmaz Bey'in kaça internet kullanımı konusundaki sözleri de oldukça çarpıcıydı; "Türkiye'de bir milyondan fazla kaça elektrik kullanan abone var. Bir modemden kaç bilgisayar yahut hanenin bağlantı kurabildiğini görebiliyoruz. Ahlaki değil. Bunun kaçak elektirik kullanmaktan farkı yok."

Bu anlamlı buluşmayı organize eden Türk Telekom Sosyal Medya Ekibi'nden Çiğdem Keskin Hanımefendi'ye de teşekkürü borç bilirim. Toplantıya şehir dışından katılan bir öğrenci olarak Çiğdem Hanım'a da bir arzım oldu güleryüzüne istinaden. Sağ olsun ilgilendi.

'KAÇAK İNTERNET KULLANMANIN KAÇAK ELEKTRİK KULLANIMINDAN FARKI YOK!..'

http://iktisadikaralamalar.blogspot.com/2012/04/ttnet-ceosu-tahsin-ylmaz-kacak-internet.html

bu bir milyon kaçak internet kullanıcısını anlamıyorum

60 liraya 8 mbps internet veriyorlar
    uğraşsan dolduramayacağın bir adil kullanım kotası var 50 gigabyte nasıl bitirebilir ki bir insan indir indir bitmez
    21 liraya 100 dk sabit telefonlarla görüşme
    80 liracık veremiyorlar mı
    yazık ya üzülüyorum yaptıkları hiç ahlaki değil

ttnet gibi über hizmet veren über ahlaki fiyat politikası güden bir şirkete yapılmaması gereken şeyler bunlar

edit: arkadaşlar alıntıdan sonrası bana ait biraz karışıklık oldu sanırım
    edit2: twitter dan @tahsin_yilmaz a görüşlerinizi bildirebilirsiniz beni engelledi sizi de engellesin

https://twitter.com/#!/tahsin_yilmaz

şu linkte de @tahsin_yilmaz ın über hizmetine karşılık tebrik twitleri var

https://twitter.com/#!/search/realtime/%40tahsin_yilmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 25 Nisan 2012; 3:40:15 >

• laflara bakında çay demleyin. konuşmaya bakın 80 liracık diyor allah topunuzun belasını versin.

"60 liraya 8 mbps internet veriyorlar
    uğraşsan dolduramayacağın bir adil kullanım kotası var 50 gigabyte nasıl bitirebilir ki bir insan indir indir bitmez"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 22 Nisan 2012; 23:31:03 >
  • sanki çok hızlı internet veriyolarda paylaşmayın diyor verdiğiniz yavaş internet bir kişiye anca yetiyor
  • @deta53
    Aşağıdaki sözler Tahsin Yılmaz'ın değil konuyu açan arkadaşın.
  • he diyip geçelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekman Pistonu -- 22 Nisan 2012; 23:50:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk78

@deta53

tamamdır alıntı şeklinde düzelttim
  • Kendi Vatandaşını keriz yerine koyan devlete diyecek bir lafım yoktur....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neyse değmez ağzımızı bozmaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 21 Nisan 2012; 23:58:53 >
  • bunu diyen adam yrın çıkarda bir arabaya 3 kişi biniyor olacak iş değilde der, yada bir eve 3 kişi çıkmışlar kaçak elektrikten farkı yok bile der..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk78

@deta53

Konuyu açan arkadaş ironi yapmış...öyle yapmıştır değil mi?
  • aslında bu kaçak kullanımdan dolayı oluşan zararı biz ödeyebiliriz yani vatandaş ödesin. Her ay kaçak internet kullanım bedeli diye faturaya yansıtılsın. Ben öderim. Bir iki kere daha fazla giderim tuvalete yani ne olacak
  • internetin kaçağı nasıl oluyor.ne kadar cahil insanlar var.
  • Ne alakası varmış, parasını ödemiyor muyuz, istediğim kişiyle paylaşırım kime ne? Kaçak elektrikte para ödenmeden milletin hakkı gasp ediliyor, internet paylaşımı ise farklı bir olay, parasıyla aldığım hizmeti bir başkasıyla paylaşmanın neresi "ahlaksız" oluyor anlamadım.
  • yazacak çok şey varda neyse yasabır diyorum.
  • Küfürün bile adabı var bunlara küfür etmek adaba aykırı !
  • Kacak elektrik kullanananlarin faturasi bize yansiyomu evet internette yansir merak etmeyin mantik ayni adaletsizlikler ulkesi
  • ya benım anlamadıgım utanmadan bide kacak kullanım falan dıyorlar

ya siz degilmısınız limitsiz tarife deyip 50gb kotalı yapıp mılleti dolandıran

yine siz degilmısınız aldıgınız paranın hakkını vermeyen 16mb kullanıyorum 10mb i goremedım evim turk telekom a 500mt uzakta

yukarıdakı arkadas ın kendı laf larımıdır bilmıyorum

ama benım devletimin bakanı dalga gecer gibi internet pahalı degil deyip

insanları es.ek yerıne koyuyorlarsa helal olsun

bizde buna ses cıkartamıyorsak bizede helal olsun

bugun sabah internetımı ve telefonumu kapattırıyorum benım tepkım bu olucak...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qedo -- 23 Nisan 2012; 1:26:12 >
  • Lafa bak. "bir modemden kaç hanenin bağlandığını görebiliyorlar"mış. Nasıl oluyormuş bi açıklasa ya?! Evde 2 bilgisayar varsa bunu 2 hane olarak mı değerlendiriyorlarmış.

Yine her zaman olduğu gibi AKK konusuna hiç değinilmemiş, kendileri zaten 25 GB kullanırlarmış, türkiyenin ortalaması da bu civardaymış; üstüne üstlük mütevazi bir kar marjı varmış ve en önemlisi de uploada kota koymuyormuş Sanki up hızı dehşet hızlı da.

Başınıza kendiniz gibi bi bela gelir de dibi boylarsınız umarım.

• quote:

Bir modemden kaç bilgisayar yahut hanenin bağlantı kurabildiğini görebiliyoruz.

Bu lafa takıldım Ben mesela evimdeki internetimi , ev dışında kimseye vermiyorum (samimiyim)
    Modeme 7 tane cihaz baglı (pc-laptop-dreambox-Cep-Nas)
    Şimdi bu adamların bana herhangi bi işlem yapamaz. (eğer benıde modem üzerinden görüyorlarsa , internetimi paylaştiriyor bu kullanıcı diye düşünüyorlardır.)

Ne yani Şimdi ben arkadaşlarımı cagirdim 6-10 kişi mesela internetten CS oynuyoruz aynı evde diyelim ne yani suçlumuyuz
    ne saçma şeylerle ugraşiyor bu ttnet? 80 lira veriyoruz hala daha nasıl herkesten para alırız mantıgında. yazıklar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: qedo

ya benım anlamadıgım utanmadan bide kacak kullanım falan dıyorlar

ya siz degilmısınız limitsiz tarife deyip 50gb kotalı yapıp mılleti dolandıran

yine siz degilmısınız aldıgınız paranın hakkını vermeyen 16mb kullanıyorum 10mb i goremedım evim turk telekom a 500mt uzakta

yukarıdakı arkadas ın kendı laf larımıdır bilmıyorum

ama benım devletimin bakanı dalga gecer gibi internet pahalı degil deyip

insanları es.ek yerıne koyuyorlarsa helal olsun

bizde buna ses cıkartamıyorsak bizede helal olsun

bugun sabah internetımı ve telefonumu kapattırıyorum benım tepkım bu olucak...........

şuan Türk Telekom'un bu kadar rahat kafasına göre takılmasının suçlusu

bilişim ve teknoloji kurumu
    ona bağlı olan
    ulaştırma bakanlığı
    ona bağlı olan hükümettir

bir ali cengiz oyunu dönüyor ama çıkar bir gün kokusu

Türk Telekom'un kapı kapı dolaşıp vatandaşa yalvaracağı günler de olacak da bakalım umarım çok beklemeyiz o günleri onun da gün gelecek tekelliliği bitecek.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.