Valla arkadaşlar her kafadan bi ses çıkıyor ama kaçakla ilgili hangimiz işin gerçekten aslı astarını biliyoruz tam olarak ve bi yetkili çıkıp bişey demeden ve gerçekten 14 temmuz sonrası telefon alanların telefonu kapanmadan şu forumda hiç bi allahın kulu neyin ne olacağını bilemez yasayı bizde gördük fakat yasa hala net değil yani bazı istisnai durumlar hala belirsizlik koruyor yetkili birilerini arayıp soruyorsun ne nedir diye onlar bile net olarak cevap veremiyor bizlere daha yasa netleşmedi deyip kendilerin bile bu konudan nehaber olduklarını bize gösteriyorlar.Yni kısaca 14 temmuzdan sonra spot tel almış arkadaşlar telefonlarınızı elinizden çıkartmayın inanın bana emek emek aldığınız veya ne zorluklarla yurt dışından akrabalarınıza getirttiğiniz spot tellere sonra kapanma durumu olmazsa çok üzülürsünüz bide son günlerde bu forumda adı çok sık geçmeye başlayan bi kaç online satış yapan firma gözüme çarptı.Bunlardan ikisi dikkatımı çekti 1.si:e-mobileworld.net,2.si:market-palace.com burdaki cep fiyatlarınıda gözüm takıldı ve fiyatların baya ucuz olduğunu gördüm almayı düşünüyordum fakat satışlar görünr yüzde kredi kartıylaolduğu için ve kredi kartı numarasının verilerek alışveriş yapıldığı online satışların nekadar tehlikeli boyutta olduğu birde karşıdaki firmanın nasıl bir firma olmadığı gerçeğide belirince şu yolu denemeye karar verdim.İnternet sayfalarında bulunan mail adreslerine bir mail atacağım ve hemen hemen harkesin bildiği şu kapıda ödeme sistemi olayının yapılıp yapılamayacağını öğreneceğim ve olursa almayı düşünüyorum tabi mutlaka fatura kesilip kesilmeyeceğinide öğreneceğim.Eğer bu şekilde sizin başka bildiğiniz güvenilir başka bi online cep telefonu satıi sitesi varsa ve bimle paylaşırsanız sevinirim.Bide ebay.com adlı sitede sanırım aynı yöntemle çalışıyor bu site hakkında bilgisi olan vrsa benimle paylaşsın lütfen.
olayın arap saçına dönmesi gayet normal çünkü her önüne gelen senin gibi aynı mazeretle topic açıyor arkadaşlarda sabırla aynı cevapları evirip çevirip veriyor
yeni gelişmeler olduğunda arkadaşlarda ilk önüne gelene cevap yazınca bu konu için açılan resmi topic ihmal ediliyor.. sonuç seninde dediğin gibi kafa karıştıran bir hal alıyor
böyle bi yasa çıkmaz.hele çıkacağı ve uygulanacağı ilk ülke türkiye olacaksa hiç olmaz
Arkadaşım bu konuda açılmış resmi topici bende enine boyuna inceledim onun üzerine bu topici açmaya karar verdim o topicte herşey arapsaçına dönmüş durumda neden Türk milleti böyle hala birtürlü anlamış değilim arkadaşı bir atasözünün dediği gibi bilmemek ayp değil öğrenmemek ayıp tamammı her bilmediğin konunun üstüne sazan gibi atlamıyacan bu forum bi amaç için kurulmuş değilmi bilgilerini diğer arkadaşlarla paylaşmak kendinden eksik olan bilgilerin için diğer arkadaşlarından bilgi almak ama paylaştığın bilgi ve aldığın bilgide doğru olmalı ki sizin açtığınız topic gibi olmasın değilmi.