Şimdi Ara

Kaçak telefon almak[Acil Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce telefonum suya düştü ve garanti kullanıcı hatasından dolayı kabul etmiyor.Şimdi biz bu telefonlara eşek yüküyle para veriyoruz ve en ufak şeylerde bozuluyorlar.Bunun yerine 200-300 liralık kaçak bir telefon alsam.Bu arada üzerine basarak söylüyorum çakma değil gümrükten kaçırılan telefonlardan.En azından düşse kırılsa vs içim acımaz.Bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim?

• Bence 500 liraya 2-3 yıl götürecek "kaçak telefonlar" var onları alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superior001

Bence 500 liraya 2-3 yıl götürecek "kaçak telefonlar" var onları alın.

Link vs atabilir misin?
  • Bence şöyle yapabilirsiniz çok haklısınız çok para verip değerini hemen kaybeden cihazlar var. Refurbished (Adını tam yazamadıysam bağışlayın) cihazların fiyatları biraz daha düşük olur bi bakın isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık kesinlikle yurt içi telefon almayı düşünmüyorum. İleride hayat ne gösterir bilmem ama en azından şimdilik çinden kaliteli telefon getirip imei çakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knock Code

Artık kesinlikle yurt içi telefon almayı düşünmüyorum. İleride hayat ne gösterir bilmem ama en azından şimdilik çinden kaliteli telefon getirip imei çakıyorum

Gümrük te sorun çıkmıyor mu bende almak istedim yorumları okuyunca vazgeçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

quote:

Orijinalden alıntı: Knock Code

Artık kesinlikle yurt içi telefon almayı düşünmüyorum. İleride hayat ne gösterir bilmem ama en azından şimdilik çinden kaliteli telefon getirip imei çakıyorum

Gümrük te sorun çıkmıyor mu bende almak istedim yorumları okuyunca vazgeçtim

Daha dogrusu getirtiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuyu hortlatacağım ama bu durumu anlatmak için yeni konu açmak istemedim.

şimdiye kadar kendime hep kutulu, faturalı ikinci el telefon alıyordum 17.telefonumu kullanıyorum. Note2 alıp çok memnun kalmıştım aynısından babamda istedi. malum sitede biraz arama yapınca ikinci el fiyatına sıfır cihazların satıldığını gördüm elden teslim imkanı olduğu için gittim satıcıdan 620tl ye note2 aldım sonuç hayal kırıklığı.

telefonun kutusu sahte, şarj cihazı sahte, bataryası sahte.
    -telefon saatlerce şarj olmuyordu şarj cihazının amperi düşük diye. Orijinal şarjla şarj edince, normal zamanda şarj oluyordu.
    -şarj olduktan sonra max 6 saatte şarjı bitiyor. orijinal batarya alıp o sorunu da düzelttim.
    -cihaz güncelleme alamıyor ve sürümü 4.1.2 mod işlemlerine girmediğim için eski sürümle kullanıyoruz telefonu.
    -kulaklık diye kutudan saçma sapan bir şey çıktı.
    90 tlye batarya, şarj cihazı ve kulaklıkla telefonu adam edebildik. sürüme çözüm yok. bir daha kaçak almam. ikinci el alırım faturalı telefon alırım. sizde uzak durun arkadaşlar.

iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet T.

konuyu hortlatacağım ama bu durumu anlatmak için yeni konu açmak istemedim.

şimdiye kadar kendime hep kutulu, faturalı ikinci el telefon alıyordum 17.telefonumu kullanıyorum. Note2 alıp çok memnun kalmıştım aynısından babamda istedi. malum sitede biraz arama yapınca ikinci el fiyatına sıfır cihazların satıldığını gördüm elden teslim imkanı olduğu için gittim satıcıdan 620tl ye note2 aldım sonuç hayal kırıklığı.

telefonun kutusu sahte, şarj cihazı sahte, bataryası sahte.
    -telefon saatlerce şarj olmuyordu şarj cihazının amperi düşük diye. Orijinal şarjla şarj edince, normal zamanda şarj oluyordu.
    -şarj olduktan sonra max 6 saatte şarjı bitiyor. orijinal batarya alıp o sorunu da düzelttim.
    -cihaz güncelleme alamıyor ve sürümü 4.1.2 mod işlemlerine girmediğim için eski sürümle kullanıyoruz telefonu.
    -kulaklık diye kutudan saçma sapan bir şey çıktı.
    90 tlye batarya, şarj cihazı ve kulaklıkla telefonu adam edebildik. sürüme çözüm yok. bir daha kaçak almam. ikinci el alırım faturalı telefon alırım. sizde uzak durun arkadaşlar.

iyi forumlar.

kapalı kutu alıcaksın hocam sana 2.el tel satmışlar

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• 300-500 tl için bu riske girmeye değer ama daha fazlası için önermiyorum

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.