|
Kaçıranlar için: Apple’ın duyurduğu en büyük özellikler ve yenilikler
-
-
Sadece karanlık modda simgelerin kararması, yeşil ton vs. hoşuma gitti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siriye bir fotoğraf üzerindeki değişiklikler için komut verme ve yapay zeka ile bu işi çözmeleri hoş. Yani dokunarak çözülebilecek senaryoları, konuşarak hallettirecekler sanırım. Siri'yi ben de günlük hayatta çok sık kullandığımı söyleyemem.
Ancak 15 serisi sonrasına getirmek de saçma olmuş. 15'i de dahil etmeyip, 16'la beraber sunulacak tarihe kadar iOS 18'i zaten ötelemişsin. Sonuçta 14 ve 15 arasında devasa fark yok. 13 ile 14 arasında da uçurum yok. Yani bulut temelli çalışacak gibi gözüken bir yapay zeka için telefonun işlemcisini, ramini jenerasyonunu bahane etmek tam bir kurnazlık. Yeni telefon aldırmaya zorlasalar da sırf bu yapay zeka tatlışlığı için telefon değiştirmeye niyetim yok.
Karanlık modun daha da kara olması iyi bir şey. Özelleştirmeler güzel olacak gibi.
-
mesajlara gelen RCS desteği güzel oldu, artık hiç bir ek uygulamaya gerek kalmadan herkes birbiriyle yazışıp foto veya data alışverişinde buluna bilecek ios yada android fark etmeden komple birleşti.
-
Elon Musk neden tutuştu ben asıl onu merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Apple'ın AI yapay zeka konusundaki BÜYÜK ATILIMI "
biraz da üvey evlat muamelesi gören 14 prolardan bahsedin bence tarafsız olmak bu kadar zor olmamalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockies -- 11 Haziran 2024; 16:14:36 >
-
İphone 14 pro ve max madellerini yedi resmen böyle güncelleme saçmalığımı olur tam küfürlük firma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
14 prolara gelmediği için firmaya olan güven sarsılır. Belki 16'lar çıktıktan sonra getirebilirler ama bunun sebebinin donanım kaynaklı olduğuna inanmıyorum. Tamamen ticari çıkarlar sebebiyle böyle yaptılar.
-
14 Pro Max kullanıyorum ve tüm bu özelliklerden mahrum bırakmayı tercih ederlerse, hayatım boyunca tek bir kez daha herhangi bir apple cihazı almayacağıma söz veriyorum.
-
iphone 15 ve üstü evlatları, 14 serisi ve alt serileri üvey evlat. Utanmazsanız tamamen elimizden alın telefonları. Ayıptır
-
Applecılar üzgün, Applecılar kırgın, Applecılar öksüz, Applecılar yetim.
Avarahum bu bahtımız ne karahum diye diye ağliyiler.
Applecılara 16 serisi için para gerek.
Hayır 11e bile geldi sadece 14 ün 2 modeline getirmediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tıpış tıpış alacaksınız başka aday mı var! Samsung mu alacaksınız yani! Arkadaşlar bu seçim o seçim değil!
Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D
-
Acaba nasıl bir entegrasyon olacak merak icindeyim. telefonu artik sadece konusarak kullanabilecek miyiz yada daha fazlasi ?
Chatgpt apple ekosistemine girdigine gore chatgpt kullanimi biraz daha artar diye dusunuyorum parali abonelikle ne gibi ek ozellikler gelecek nasil pop-up lar gorecegiz.
Turkiye'de ne gibi sektorlere etki edecek merak icindeyim. Hukuk, egitim ve saglikta isleri biraz daha hizlandiracak gibi bakalim ulke olarak ne kadar surede entegre olabilecegiz.
Ayrica chatgpt ile ilgilenenler icin deneyebilecegi bir gpt birakiyorum
-
Birde spam mesajları engelleme olsaydı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
biraz da üvey evlat muamelesi gören 14 prolardan bahsedin bence tarafsız olmak bu kadar zor olmamalı
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X