Şimdi Ara

Kaçırmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şarkı Listesi:

01 - Infinite
    02 - W.E.G.O.
    03 - It's Ok
    04 - Tonite
    05 - 313
    06 - Maxine
    07 - Open Mic
    08 - Never 2 Far
    09 - Searchin
    10 - Backstabber
    11 - Jealousy Woes II

URL:http://aidepcest.free.fr/Eminem%20-%20Infinite.zip

Şifre:www.trasher-site.com

• kimse indirmedimi yaaa
  • ben indirecem sağol
  • a kalsın
  • bakalım
  • yorumları bekliyorum.ben çok beğendim.
    özellikle 313 ü.
  • EMINEM Bu Albumden Sonra 100 Tane Album Çıkardı, Haberin Varmı?
    Sen Daha Hala Buralarda Takılıp Millete Rap Sevdası Aşılamayamı Çalışıyorsun, İşin Gücün Yokmu?
    Terk Etmemişmiydin Formu?

BLACKBIRD
  • geri geldim. aşılamaya çalışmıyorum.sadece dinlemenizi istiyorum.
    işim gücüm üniye hazırlanıyorum ayrıca işimin gücümün olması veya olmaması neden seni bu kadar ilgilendiriyor?
  • ayrıca biraz daha sert konuşursan bende sert konuşmaya başlıcam..
  • Hayır Bu Sert Konuşmuş Halim Değil... Ayrıca Kabahat Senin : Önce Gidiyorum, Sizi Terk Ediyorum Diyorsun, İki Gün Sonra Aranızdayım Diye Ortalıkta Dolaşıyorsun. Seni Unutmaya Çalışan İnsanları Hiç Düşünmüyormusun?
  • bana sert geldi ama. hayır düşünmüyorum...
  • Şimdi Sana Söyleyecek Çok şey Var Ben Gidiyorum diye başkasının konusunu çalıp yapay gündem oluşturuyorsun sonra gelmiş burada insanlarada yine kanka muhabbetine giriyorsun bence bu ismi bir daha kullanma bu formda bu isim çıktı ama çok zedelendi bu tavırlarla sana gülücükler saçacak kimsde olduğunu zannetmiyorum. eğer varsa sana destek verecek bir kişi onuda alıp diğer üye olduğun kişiliksiz formlara götür yolun açık olsun Konu hırsızı Dostum...
    BLACKBIRD....
  • yardım etmeye çalışıyorum..Yapay gündem oluştuğunu sanmıyorum.Herkez şair değildir dostum.
  • Arkadaşlar burada çok gereksiz bir tartızma seziyorum size lütfen diyorum sadece
  • ben indirmeye başladım. 35.25 mb ilgilenlere duyrulur. link için teşekürler.
  • önemli değil.
  • mıke-tyson sen binbaşıydın
    Hayırdır postlerına nooldu
    geçmiş olsun
  • arkadaslar ne oluyo mıke tyson sen neler karıstırdın bakım?millet niye sana ates puskuruyo??nedir durum bırı anlatırmı fransız kaldım olaya
  • tolgaabi Şimdi bu arkadaş önce bu formdan ayrılacağını söyledi herkesi kandırdı sonra burada tafra yapıyor..
    HALA KONUŞUYOR AY YOK BEN AFFETMİYORUM AF Dilenme
  • mike yok ki artık bu forumda.))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.