Şimdi Ara

Kadıköy , Akmar Pasajı'na nasıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kadıköy, Akmar Pasajında Zihni Müzik diye bir dükkan varmış. Plak,cd,kaset falan satıyormuş. Gidip arşivimi tamamlamak istiyorum Fakat hiç toplu taşıma araçlarıyla Kadıköy'e gitmedim , Güngören'den nasıl Kadıköy'e gidebilirim?

• Yardım edin beyler
  • Yillar once gitmistim cok eskisi gibi olmadigini soyluyorlar.. Yani eskiden herzaman tiklim tiklim oluyormus.. Neyse bizde bir kac album ve dvd vardi onlari satmistik.. Ikinci el tertemiz cdlerde bulabilirsin (istanbulda oturmuyorum bu arada adresini sorma diye yazdim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Yillar once gitmistim cok eskisi gibi olmadigini soyluyorlar.. Yani eskiden herzaman tiklim tiklim oluyormus.. Neyse bizde bir kac album ve dvd vardi onlari satmistik.. Ikinci el tertemiz cdlerde bulabilirsin (istanbulda oturmuyorum bu arada adresini sorma diye yazdim)

Peki fiyatları nasıl, rock/metal müzik arşivi yapıyorum da. 11-12 tane var albümüm D&R'dan aldım hepsini , orada çok pahalı oluyor. Bende daha uygun olsun diye ikinci el almaya karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Valentine

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Yillar once gitmistim cok eskisi gibi olmadigini soyluyorlar.. Yani eskiden herzaman tiklim tiklim oluyormus.. Neyse bizde bir kac album ve dvd vardi onlari satmistik.. Ikinci el tertemiz cdlerde bulabilirsin (istanbulda oturmuyorum bu arada adresini sorma diye yazdim)

Peki fiyatları nasıl, rock/metal müzik arşivi yapıyorum da. 11-12 tane var albümüm D&R'dan aldım hepsini , orada çok pahalı oluyor. Bende daha uygun olsun diye ikinci el almaya karar verdim.

Suanda bir cd 20-30 arasi ama orada hatirladigim kadariyla yarisi kadardir . Ama emin ol cok oldu gitmeyeli zaten bilen bir arkadasimla gitmisitim fakat bizim arakdaslar ozmanlar hep kargo yoluyla cd vs aliyorduk ordan. Vede ebaya bak ayni saticidan 4-5 tane alip uygun kargoylada ucuza kapatabilirsin .. Bu gibi cdler genelde temiz oluyo , cd lere gozu gibi bakanlar yogunlukta cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadıköy'e git.Sahilde kime sorsan gösterirler ama sen Starbucks'ı bul ordan devam et şok market miydi bi market var onun yanında pasaj
  • Kadıköy boğaya gel oradan dümdüz aşağa git sahile oradan akmar pasajı nerde diye kime sorsan gösterirler.

Ya da kadıköy son durakta in oradan da sorabilirsin. Kime sorsan gösterirler. Makarnacıdan bi makarna ye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Kadıköy'e git.Sahilde kime sorsan gösterirler ama sen Starbucks'ı bul ordan devam et şok market miydi bi market var onun yanında pasaj

Eminönü'nden kalkan vapurlara binicem , indiğim yere yakın mı peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

Kadıköy boğaya gel oradan dümdüz aşağa git sahile oradan akmar pasajı nerde diye kime sorsan gösterirler.

Ya da kadıköy son durakta in oradan da sorabilirsin. Kime sorsan gösterirler. Makarnacıdan bi makarna ye

Makarna ne alaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi My Valentine -- 9 Eylül 2013; 23:55:10 >
  • My Valentine kullanıcısına yanıt
    Boğadan aşa indiğin zaman sahilin orda bir makarnacı var hep yanından geçerim ama bi girip makarna yemedim. Güzel mi acaba sen gittiğinde yersin diye düşündüm ona göre gidelim
  • quote:

Boğadan aşa indiğin zaman sahilin orda bir makarnacı var hep yanından geçerim ama bi girip makarna yemedim. Güzel mi acaba sen gittiğinde yersin diye düşündüm ona göre gidelim

Kaç tl peki bu makarna :D
  • My Valentine kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum sanırım canımda 3 tl yazıyordu.

Bi kadıköylü olarak sanırım sadece ben yiyemedim
  • quote:

Bilmiyorum sanırım canımda 3 tl yazıyordu.

Bi kadıköylü olarak sanırım sadece ben yiyemedim

3tl mi , bedava.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.