< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 26 Mart 2024; 19:26:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 26 Mart 2024; 19:26:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tiplerin hepsi 'gel bana gbt yap' diye bağırıyor. Hdp mitinginden çıkan buraya gelmiş. Hele 3. ve 4. sıradaki gözlüklü kız ve çocuk 'tatlı su solcusu'nun vücut bulmuş halleri. |
bu solcuların bi cafeleri var. 2023 seçimlerinde Enver Aysever'e denk gemiştim o cafede, bu yıl Maçoğlu'nun adaylığı açıklandıktan 1-2 hafta sonra da Maçoğlu'na denk geldim. sonra bidaha gitmedim o cafeye. gitmeme nedenim de şu; adamlar içecekleri yarım bardak getirmeye başladılar. hani üstte biraz boşluk olur ya, bu adamlar bildiğin iki parmak boşluk olacak şekilde dolduruyolar. ve, sıcak kış çayı istiyosun adam açık havada askıya astığı buz gibi cam bardağı alıp içinde sıcak suyu koyuyo, su anında soğuyo tabi. sana gelen kış çayı direk soğuk olarak geliyo. solcuların merkez üssü olan nazım hikmet kafesinde oluyo bu bide
![]() |
"Pelinsu" ile "Berkecan"
- doğuda malum kesimde kadınların sıfır hakka sahip olduğunu bilmez, hayatında doğuda yaşamamıştır zaten, gelir batıda malum partiyi savunur: "onlar kadın haklarını savunuyo" diye. - doğuda malum kesimde lgbt diye bir kavramın barındırılmayacağını bilmez, batıda malum "ismi hep değişen" partiyi savunur: "onlar lgbt'yi savunuyo" diye. - doğuda evin üçüncü erkek çocuğunun küçük yaştan zorla alınıp dağa çıkarıldığını bilmez, onlar sizin baskınızdan dolayı dağa çıktı der, özgürlük savaşçıları der. - kendi İzmir'in batılı-beyaz ve maddi udurmu iyi bi ailesinde doğup kolejlerde okuyarak, kapitalizm'in meyvelerini yiyerek özgürce büyümüştür, ama: "sosyalizm gelince kölelikten kurtulacağız" diye bağırarak mitinglere katılır. evlat olsa sevilmeyecek tipler. |
Tunceli'deki garanti basaridan vazgecip, boyle bir yol secmek? Tamam 2. en yuksek potansiyelli yer ama sonucta kaybedecek.
Aslinda mv adayi gosterebilirlerdi gecen secim, hem mecliste olurdu Komunist Parti ama Kadikoy isini de takdir edebilirdim, Tunceli'yi hdp'ye birakmasalardi. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tiplerin hepsi 'gel bana gbt yap' diye bağırıyor. Hdp mitinginden çıkan buraya gelmiş. Hele 3. ve 4. sıradaki gözlüklü kız ve çocuk 'tatlı su solcusu'nun vücut bulmuş halleri. |
Maçoğlu Tunceli'den aday olsa yine seçilirdi. Ancak geçen seçimde Kadıköy halkının Emre Kınay dururken Şerdil Dara Odabaşı'nı başkan seçmesinden sonra ne yazık ki hiç şansı yok diyorum. |
İstanbul Büyükşehir'e atlama tahtası olarak görüyorlar. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kaybederse tunceliyide kaybediyor kadikoyude bir nevi olan tunceli halkina olucak hizmet alamiycklar |