Şimdi Ara

Kadıköy'de Cehennemi Yaşatır, Londra da Volkan'la Turlarız!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2007'nin rövanşı olacak beyler! Galibiyet serimizi bozan Arsenal'ı bu sefer Uefa'ya göndereceğiz. Eşleşmelerden önce her yere yazdım "ARSENAL GELECEK ARSENAL!" diye ilk defa bu kadar çok hissediyordum, İlk maçın Kadıköyde olacağını da yazdım skorlarıda.

İlk maç 2-1 ikinci maç 1-1 ve Şampiyonlar Ligindeyiz.

Kuyt, Volkan, Emenike, Bruno Alves, Gökhan, Sow, Egemen, Meireles, Ersun Yanal hepsine güvenim tam çok kaliteli takımız Arsenali eleriz, eleyeceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Favorilere eklendi.

• Bu kadar iddaalı giriyorsun sonra şu resme kızıyorsun
     Kadıköy'de Cehennemi Yaşatır, Londra da Volkan'la Turlarız!
  • 27-28 ağustos gecesi uplanacak konu açıyorsunuz zorlaSonra adamlar dalga geçince troll oluyor,bazılarımız kendini tutamiyor o dalgalar yüzünden ceza yiyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

2007'nin rövanşı olacak beyler! Galibiyet serimizi bozan Arsenal'ı bu sefer Uefa'ya göndereceğiz. Eşleşmelerden önce her yere yazdım "ARSENAL GELECEK ARSENAL!" diye ilk defa bu kadar çok hissediyordum, İlk maçın Kadıköyde olacağını da yazdım skorlarıda.

İlk maç 2-1 ikinci maç 1-1 ve Şampiyonlar Ligindeyiz.

Kuyt, Volkan, Emenike, Bruno Alves, Gökhan, Sow, Egemen, Meireles, Ersun Yanal hepsine güvenim tam çok kaliteli takımız Arsenali eleriz, eleyeceğiz.

2007 yanlış olmuş 2008-2009 sezonu olacak.
  • Bari şu mübarek günün hürmetine içmeseydin keşke

• Neyse benim fav.almama gerek kalmaz herhalde arkadaşlar benden önce davranmıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benfica gibi olur burda 1-0 yener deplasmanda 3-1 yenilir eleniriz

• Aykut Çıkamaz
  • Herhalde bir tek benim bu kadar inanan, 29 Ağustos'ta ben de uplarım.

• Yav he he

• İlk maçın Kadıköy'de olmasının kurayla alakası yok. Seribaşı olmayanların evinde zaten ilk maçlar.

Sonuç olarak en zor kura. 15 yıldır gruplara kalan ve teknik direktörü inanılmaz baskı altında olan bir takıma karşı oynayacaksınız.

• Merak etme kardeşim bende inanıyorum. Arsenal eskisi kadar efektif oynayan bir takım değil. Ayrıca şu an defanslarında çok büyük zaaflar mevcut. 15-17 kısa pas yapıp kanatlarını kaçırmayı planlıyorlar her zaman. Walcott ve Cazorla ile zorlamaya çalışacaklar bizi. Gökhan Gönül'ün yetişmesi çok önemli bu maçlara. Konsantrasyon, hırs, teknik ve taraftarımızla bütün olmalıyız. Ben o kadar da zor olduğunu düşünmüyorum. Net söyleyeyim.
  • Fenerbahçe Londra'da en fazla şehir turu atar. Kırmızı otobüsle Thames Nehri'nin temiz havasını solurlar, ülkemize dönerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

27-28 ağustos gecesi uplanacak konu açıyorsunuz zorlaSonra adamlar dalga geçince troll oluyor,bazılarımız kendini tutamiyor o dalgalar yüzünden ceza yiyor :(

Hocam pardon da bu yerlere sakız atmayın kuşlar onları ekmek sanıyor acıtasyonu gibi olmuş, çok fena güldürdün
    Trollemek için yazmadım valla art niyet arama

• ''İnanmayın demiştik.''
  • olmadı uefa yı alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Merak etme kardeşim bende inanıyorum. Arsenal eskisi kadar efektif oynayan bir takım değil. Ayrıca şu an defanslarında çok büyük zaaflar mevcut. 15-17 kısa pas yapıp kanatlarını kaçırmayı planlıyorlar her zaman. Walcott ve Cazorla ile zorlamaya çalışacaklar bizi. Gökhan Gönül'ün yetişmesi çok önemli bu maçlara. Konsantrasyon, hırs, teknik ve taraftarımızla bütün olmalıyız. Ben o kadar da zor olduğunu düşünmüyorum. Net söyleyeyim.

Aynen hocam + Cazorla ilk maç yok. Defansları tecrübesiz ilerde Sow-Emenike ile yıldırırız herkes elenmiş gözüyle bakıyor, hiç mi inanmazlar takıma.

• Bu turda elenirsek gs 20m€'ya konacak geçen seneki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Merak etme kardeşim bende inanıyorum. Arsenal eskisi kadar efektif oynayan bir takım değil. Ayrıca şu an defanslarında çok büyük zaaflar mevcut. 15-17 kısa pas yapıp kanatlarını kaçırmayı planlıyorlar her zaman. Walcott ve Cazorla ile zorlamaya çalışacaklar bizi. Gökhan Gönül'ün yetişmesi çok önemli bu maçlara. Konsantrasyon, hırs, teknik ve taraftarımızla bütün olmalıyız. Ben o kadar da zor olduğunu düşünmüyorum. Net söyleyeyim.

Aynen hocam + Cazorla ilk maç yok. Defansları tecrübesiz ilerde Sow-Emenike ile yıldırırız herkes elenmiş gözüyle bakıyor, hiç mi inanmazlar takıma.

Aferin sana evladım. Biz inanmıyoruz sen inanıyorsun. Hadi git sütünü iç.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.