Şimdi Ara

Kadıköy'de Uydunet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meraba,başka bir başlık altında sordum ama cevap alamadım,belki burdan görünür diye kendim başlık açıyorum.Kadıköy'de yaşayan ve uydunet kullanan arkadaşlar durumun nasıl olduğunu yazabilirmi?ADSL kullanıyorum ve artık kesinti ve kopukluklardan illallah geldiği için kabloya geçiyim diyorum,sıkıntı yaşıyomusunuz,kopmalar,yavaşlamalar oluyomu, oluyosa ne sıklıkta?online oyun oynayanınız varsa hatta (WoW) latency durumlarınız ne alemde?Bilgi veren arkadaşlar olursa sevinirim

• ADSL'deki kopmalardan bıktığım için iptal ettirip Uydu Net'e geçtim. yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Bağlandığı günden beri sadece 1 kere yarım günlük bir kesinti oldu (saat 0300 gibi kesildi ertesi gün eve döndüğümde gelmişti) 1MBit sınırsız kullanıyorum, hız çok iyi, torrentte 120-125 arası download yapıyorum, rapid ile 115 civarı. Tavsiye ederim... Fiber gelene kadar değiştirmeyi düşünmüyorum
  • dartluca kardes, 1 mbit ile ornegin youtube dan falan video izlerken takilmalar oluyor mu ? Ikinci sorumda film indirirken ornegin 100 mb lik bir parti kac dakikada ve hangi hizla indiriyorsun yazabilir misin ? 5mbit ile 1 mbit arasinda gidip geliyorum , oyun falan da oynamiorum ara sira mp3, film falan indiriyorum .
  • !0 aydır 1 kesinti olduysa düşünmeden deiştiriym o zaman :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.