Şimdi Ara

Kadıköy'deki Viski Şişesi Unutulmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sene önce Arena'da sahaya rakı şişesi fırlatıldığında 1 maç sahamız kapanmıştı.

Geçen pazar akşamı Kadıköy'de sahaya atılan viski şişesine ise ceza verilmedi.

Ayrıca yaşanan ırkçılık olaylarına sahip çıkan Fenerbahçe yönetimine ceza para cezasıyla geçiştirildi

• quote:

Orijinalden alıntı: wasaby

2 sene önce Arena'da sahaya rakı şişesi fırlatıldığında 1 maç sahamız kapanmıştı.

Geçen pazar akşamı Kadıköy'de sahaya atılan viski şişesine ise ceza verilmedi.

Ayrıca yaşanan ırkçılık olaylarına sahip çıkan Fenerbahçe yönetimine ceza para cezasıyla geçiştirildi

şaşırmış gibi sanki bu ilginçmiş gibi birde utanmadan başlık açıyorsun renkdaş. ilginç şeylerden bahset.
  • Şimdi aynı konuyu açacaktım.

Bizim şişe daha değerli demekki 1 maç ceza almıştık , şişenin yanında 90 dkk küfür ve yabancı madde yağmuruna para cezası.

BRAVO !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Şimdi aynı konuyu açacaktım.

Bizim şişe daha değerli demekki 1 maç ceza almıştık , şişenin yanında 90 dkk küfür ve yabancı madde yağmuruna para cezası.

BRAVO !

onların attığı viski şişesinin içinde ayran varmış birde sahaya yansımadığı için ceza verilmemiş
  • Rakı'nın yanında kavun ve peynir atmazsan yersin cezayı birde itiraz mı ediyorsun
  • Ballantines atıldı hemde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O seneki sise Volkanin 20-30 cm otesinden geçmişti bu siseyi ben gormedim belki bundan dolayı boyle verilmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

O seneki sise Volkanin 20-30 cm otesinden geçmişti bu siseyi ben gormedim belki bundan dolayı boyle verilmistir.

öyle mantık mı olur allahını seversen
  • quote:

O seneki sise Volkanin 20-30 cm otesinden geçmişti bu siseyi ben gormedim belki bundan dolayı boyle verilmistir.

Bu şişeyi atan zevkine mi attı yani? Saha kenarına yaklaşan futbolculara attı aynı şey .
  • quote:

quote:

O cok tehlikeli yere gitmisti neden olmasin?

• quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Ballantines atıldı hemde

Dolu muydu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Rakı'nın yanında kavun ve peynir atmazsan yersin cezayı birde itiraz mı ediyorsun

Yani.. Viski'nin yanında üzerine bal gezdirilmiş muz dağıttılar ikram olarak. Elbette ceza gelmez. Neyin cezası?
  • rakı şişesi ile viski şişesinin boyutu aynımı yan yana koy bak?
    viski şişesini atan arkadaş aslında Gs lıymışfb nin sahası kapansın diye fb bileti almış formayı giymiş atmış.
    bence Fenerbahçemiz her konuda olduğu gibi bu konuda da haklı

• quote:

doğru dostum 20-30 cm mesafe olmamalı attınmı kafa yarılcak kan çıkacak ki saha kapatılsın
    hatta seneye gs ttarenada aynı mesafeye viski şişesi atsın ödeşmiş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: zmax

rakı şişesi ile viski şişesinin boyutu aynımı yan yana koy bak?
    viski şişesini atan arkadaş aslında Gs lıymışfb nin sahası kapansın diye fb bileti almış formayı giymiş atmış.

güzet açıklama

bir de rakı şişesinin nasıl ve nereye gittiği ile, viski şişesinin nasıl ve nereye gittiği konusunda açıklama yapabilir misin?
  • Irkçılık hariç adam haklı.Rakı şişesi atınca auvv viski atınca bir şey yok gibi olmuş olay.Hoş değil.Bir daha oomaz umarım

• quote:

quote:

quote:

O cok tehlikeli yere gitmisti neden olmasin?

maç içerisinde tribünden atılan başka bir yabancı madde de futbolcuların 20-30 cm yanından değil direkt kendi futbolcunuz olan hasan aliye isabet etti.sizin mantığınıza göre artık buna ceza verilmesi gerekiyor herhalde :)

• Bu fenerasyon yönetimde olduğu sürece hep fenerin lehine çalışır. Bu açık ve net. Şikenin üstü kapatıldı. Şimdi de bunlar. Göz göre göre daha ne kadar bu yapılanlara göz yumulacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FENERKOLİK_1907

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

rakı şişesi ile viski şişesinin boyutu aynımı yan yana koy bak?

güzet açıklama

bir de rakı şişesinin nasıl ve nereye gittiği ile, viski şişesinin nasıl ve nereye gittiği konusunda açıklama yapabilir misin?

İlla birinin kafasına gelirse mi ceza verilmeli ?
    Atan isabet ettirirse ceza var ettiremezse ceza yok ?

• Yazıklar olsun maçtaydım gerek ısınırken gerek maç esnasında yağmayan madde kalmadı... Saha kapatma yok...

Biz bir şişeden ceza aldık kale arkalarına ağ çektik her kadıköy maçında atılmayan kalmıyor önlem almıyorlar... Yazıklar olsun!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.